rs Srbija 2025: Princ - Mila

Opet su „srbendama” gejevi krivi za sve 🙄
Jer pederi su upropastilu Princevu prelepu pesmu sa svojim plesom i zato nismo prosli… Ja ne mogu vise da shvatim mentalnost nasih ljudi, kako im ne dosadi vise…
Meni neko reče "da se poljubio na sceni, prošao bi" a mislim se, srpski nastup vjerovatno najgej nastup ove godine bio

Ali da su vjerovatno igrali malo na tu kartu sa koreografijom, jesu, a i to je pokazatelj koliko neki ljudi kod nas pogrešno gledaju na to šta može da prođe na takmičenju

Nije mi žao što smo ispali, žao mi je i dalje što je pobednika odlučilo varanje drugih učesnika. To mi je veći poraz nego da je narod ili žiri stvarno izabrao Princa, pa on flopovao. Ovako se osećam kao da su mi Bojana i njen tata nametnuli predstavnika.

Jer pederi su upropastilu Princevu prelepu pesmu sa svojim plesom i zato nismo prosli… Ja ne mogu vise da shvatim mentalnost nasih ljudi, kako im ne dosadi vise…
Ne slažem se, meni koji nemam problem sa gejevima su plesači totalno uništili nastup. Mislim sve su oni odlično odradili kako je zamišljeno i kako im je rečeno, tu nema zamerke, ali od starta govorim da su oni potpuno nepotrebni uz ovakvu pesmu. Izgledalo je kao da je Dijego ta famozna Mila i da sve vreme peva njemu. Imam utisak da se ljudima više svideo nastup sa pze sa mesecom, ružom, balerinom itd. (da budem potpuno iskren i meni je). U tome je caka, ovo im se nije svidelo pa zato optužuju gejeve jer nama uvek neko mora da bude "kriv" za neuspeh.

Da, meni je smiješno što ljudi Princa prozivaju zbog rezultata kao da ih je on namjetio a ne da je bio 'ničiji' pobjednik i spletom okolnosti završio prvi
Pa postoji osnova sumnje, da je i on kupio tih 16k glasova, ako ćemo iskreno. 😂

Надам се да је био 11. али да није било баш близу, једна Тијана 3 бода Богићевић ми је била и превише

Pa kada je već ispao, svejedno mi je koje je mesto bio.
Zapravo, možda i bolje da nije bio prvi ispod crte kako RTS ne bi opet smarao sa argumentacijama tipa "falilo je malo sreće" i sl.

Шејд и за публику која није гласала за њу довољно а и за жири наравно

Žao mi je što nismo ušli u finale, najviše zbog niza finala koji smo zaređali. Međutim, nije mi toliko krivo, koliko bi mi bilo da u finale nisu ušli Teya ili Luka, čije su mi se pesme prvenstveno svidele.

Надам се да је био 11. али да није било баш близу, једна Тијана 3 бода Богићевић ми је била и превише
Ili nije bio 11 vec 13, 14 ili je bio ali sa npr 10+ bodova manje od desetog. Tako mislim da je bilo.

Hipoteticki, da su pravila polufinala kao 2009, sta mislite da li bi on bio taj izbor žirija?

Princ je bio 13, iza Australije i Ceske 🤭 Mada mozda gresim, mozda je izvisio sa svega par bodova 🤭

Ja sam skoro uveo pravilo da ne citam uopste komentare o Evroviziji na domacim portalima, znam da cu se samo iznervirati, i apsolutno ne zelim svoj mozak da zlostavljam smatranjima Milojka iz Ugrinovaca o zapadnjacima stanistima. Apsolutno nista pametno/smisleno ne moze da se procita tu, pritom ti ljudi imaju toliku dozu arogancije i samouverenosti da bi se usudili nas fanove na forumu ovde da uce kako funkcionise Evrovizija.

Tragedija ex-yu ove godine zapravo nije sto smo svi poispadali, vec sto nismo morali da ispadnemo. I mi i Hrvatska, verovatno i Slovenija smo imali konkurentije pesme u ponudi. CG verovatno nije bilo spasa, pa nemaju za cim da zale

Back