Nisam siguran da bi se postigao zeljeni rezultat kad bi se broj pesama na PZE sad odjednom smanjio na 10 ili ispod 10? Mislim razumem ideju, da ljudi shvate da je jaca konkurencija i da se vise cimaju a ne da salju sve i svasta i zavrsavaju kao fileri, ali opet tu postoji rizik da dobre pesme ostanu ispod crte jer je neki random lik na RTS procenio da nisu dovoljno dobre.
Po meni je broj #1 stvar osveziti tim, imam osecaj da je 90% komisije ostalo u Nije Ljubav Stvar eri i da apsolutno nisu uptodate u kom pravcu se Evrovizija razvija od tada i da generalno verovatno samo otaljavaju sve bez nekog elana ili posvecenosti.
Takodje pod hitno neophodno: ogranicavanje broja max glasova sa jednog broja i/ili uvodjenje neke vrste sistema kao sto je eID koji bi sprecio manipulacije.
Inace, upravo sam shvatio da Princ, osim sto nam je prekinuo Q streak takodje ce vrlo verovatno preuzeti i titulu naseg najlosije rangiranog predstvnika u istorji Srbije na ESC (cisto sumnjam da je bio 11. ali hajde da sacekamo).
Apsolutno ne zelim da likujem, zbog njega kao njega mi je jeste krivo i stvarno nemam nista protiv decka, zelim mu sve najbolje. S druge strane, nije da mi nije drago zbog prosecnih kezualaca koji su na racun Luke i Teye najgnusnije stvari pisali prosle 2 godine, pa je onda bila i ta prica kako smo mi fanovi drugosrbijanci mimo volje naroda gurali svoje miljenike i da smo zbog toga lose prolazili. Cela ta prica o Princu kao nekom normalnom liku koji je dostojan predstavnik Srbije nasuprot sataniste i p*dera Luke Blacka je bila izrazito gadna, a ti koji su tvrdili da ce Princ sad da nam osvetla obraz su ovim na neki nacin primili samar realnosti.