rs Srbija 2025: Princ - Mila

Pa iskreno nijedan od njih ne može da se poredi sa Princom kada pričamo o stasu i držanju. Gojo i Parg još i nekako ali gde nađe ulickanog Adonisa.😂

Razmišljam, realno Princ ima šanse da bude mister Evrovizije 2025.
Je li ono Nevena bila Mis kad se takmičila sa Moje 3 ili Sara? Ili, ipak nijedna od njih dve.
Nevena je bila 2019, dok je 2013. pobedila Zlata Ognevich.

• Like
Reactions: FFM
Pored No Name, izmenu u svojoj pesmi imala je i Bebi Dol, nekad. Jedna pesma pobedila na Jugoviziji, druga predata, a treća verzija izvedena. Dobro tada je bio i orkestar. Seća li se neko toga, ovde? 😁

Pored No Name, izmenu u svojoj pesmi imala je i Bebi Dol, nekad. Jedna pesma pobedila na Jugoviziji, druga predata, a treća verzija izvedena. Dobro tada je bio i orkestar. Seća li se neko toga, ovde? 😁
Ja se još nisam rodio tad 😂 tako da ne. Prvi put čujem, baš ću da poslušam verzije ako postoje različite.

Nakon 20 stranica, još uvijek pričamo o Princovom seksipilu!

Mister Eurovision 2025, pa može može

• Like
Reactions: FFM
Jaoo 2h i 30 minuta 😭 ima li nešto “zanimnjivo” i novo što nismo čuli. Da je pemijerno rekao, ako si slušao.

Samo sam najavu pogledao i okačio link, nisam gledao emisiju. Verovatno ću kasnije večeras pa ću vam ispisati u kratkim crticama ako ima nešto bitno.

A Gojo? Parg? Adonis? Svi su lepi i fit, za razliku od Princa koji je bucko.
Sve tačno i ja ću najverovatnije na forumskom glasanju odabrati nekog od njih. Ali muzički rečeno, generični su- sve po istom receptu, mišići i brčići. A stara je mudrost da je snaga u kosi. Princ je autentičan i kako čujem nije poslednji na kladionicama.

Sve tačno i ja ću najverovatnije na forumskom glasanju odabrati nekog od njih. Ali muzički rečeno, generični su- sve po istom receptu, mišići i brčići. A stara je mudrost da je snaga u kosi. Princ je autentičan i kako čujem nije poslednji na kladionicama.
Možda je autentičan, al' je skroz nesrazmerno građen, bicepsi mu kraći od lica 😭
Ima niskih ljudi koji deluju mnogo srazmernije, na sceni deluje malo kao karikatura (verovatno bi neki drugi kostim mogao malo da ga izduži)...

Princ je definitivno najautentičniji muškarac ove godine što se izgleda tiče.

Da i skloniti one dve kikice nekako kvare utisak. Što se tiče oblačenja vidim da on uvek nosi nešto otvoreno poput potkošulje da istakne mišiće i tetovaže, ali da, mogao bi nešto na Malumin fazon i za kostim.

Poslušah sad u delovima, rekao je da će ipak pesma aranžmanski pretrpeti određene promene, a da će nastup skroz da se menja.
Било би добро да скроз промене и песму пошто је Мила узбудљива и памтљива колико и Вучићеви монолози. А што се наступа тиче, она висећа веверица би могла да се окачи на штанглу, пошто висити не може.

Back