Nevena je bila 2019, dok je 2013. pobedila Zlata Ognevich.Razmišljam, realno Princ ima šanse da bude mister Evrovizije 2025.
Je li ono Nevena bila Mis kad se takmičila sa Moje 3 ili Sara? Ili, ipak nijedna od njih dve.
Ja se još nisam rodio tadPored No Name, izmenu u svojoj pesmi imala je i Bebi Dol, nekad. Jedna pesma pobedila na Jugoviziji, druga predata, a treća verzija izvedena. Dobro tada je bio i orkestar. Seća li se neko toga, ovde?![]()
Poslušah sad u delovima, rekao je da će ipak pesma aranžmanski pretrpeti određene promene, a da će nastup skroz da se menja.Jaoo 2h i 30 minutaima li nešto “zanimnjivo” i novo što nismo čuli. Da je pemijerno rekao, ako si slušao.
Sve tačno i ja ću najverovatnije na forumskom glasanju odabrati nekog od njih. Ali muzički rečeno, generični su- sve po istom receptu, mišići i brčići. A stara je mudrost da je snaga u kosi. Princ je autentičan i kako čujem nije poslednji na kladionicama.A Gojo? Parg? Adonis? Svi su lepi i fit, za razliku od Princa koji je bucko.
Možda je autentičan, al' je skroz nesrazmerno građen, bicepsi mu kraći od licaSve tačno i ja ću najverovatnije na forumskom glasanju odabrati nekog od njih. Ali muzički rečeno, generični su- sve po istom receptu, mišići i brčići. A stara je mudrost da je snaga u kosi. Princ je autentičan i kako čujem nije poslednji na kladionicama.
Било би добро да скроз промене и песму пошто је Мила узбудљива и памтљива колико и Вучићеви монолози. А што се наступа тиче, она висећа веверица би могла да се окачи на штанглу, пошто висити не може.Poslušah sad u delovima, rekao je da će ipak pesma aranžmanski pretrpeti određene promene, a da će nastup skroz da se menja.