rs Srbija 2025: Princ - Mila

Spot je stvarno bespotrebno i komentatisati. Mogli su malo više da ulože, ali neka, bolje u kartice nego u spot.
Jedino što mi se u njemu sviđa su njegov stajling i ovaj dim. Ovako nešto treba da obuče i za nastup, ono sa pze je bio čist promašaj.

Pa definitivno jeste bolje, vidi se upgrade u produkciji. Meni je onaj zadnji dio pjesme bio kritičan i drago mi je da su poslušali savjete, ali iskreno nedostaje mi prvi stif u drugoj strofi i falset u drugom refrenu, mislim da su ti dijelovi ostavljali neki poseban utisak na mene u pjesmi, ali ako su to žrtvovali da poprave kraj onda ok. Nadam se da će ipak ostaviti falset.

Princ bio na protestu + revamp dobar, ima moje postovanje 😄
izvukli su maksimum iz mrtvila od pesme, bolje nije moglo, osim da naprave novu pesmu, a za to nisu imali vremena, tako da mozda ako par drzava zakaze u polufinalu mozemo da prodjemo kao 10. (Ako mi budemo imali odlican nastup doduse...)

Poslusao sam konačnu verziju. Dobro, jeste je malo ukrasio pred kraj ali opet, nije ovo moja šolja čaja.

Pa mene bas nervira ova nova verzija i ravnija i slabija mi je. Nema ni onog “a capella” momenta ni falseta koji si mi bili upecatljivi. Mozda mi je takav utisak jer sam navikao na prvu. (Koju sam dosta puta slusao da bih je zavoleo) 😅
Budi mi neku nervozu dok slusam…
Svakako nisam bio odusevljen ni prvom 😅
Ali vidim da su komentari pozitivni i kod nas i od strana, pa valjda je to dobro 🤷🏽‍♂️

Odlično odrađeno što se mene tiče. Sviđa mi se što je promenio i način ispevavanja određenih deonica, a ne samo melodiju. Kraj pesme je lepo odrađen i konačno se čuju i prateći vokali. Izvučeno maksimum od pesme.

Video je bez veze, ali kapiram da im nije ni bio u planu već je urađen isključivo zbog ovog revampa.

Woow, neće biti 32. nego 29. Nije morao da se troši.
Je l' Maja rekla 28. mesto? 'Oćeš da se ona okomi na tebe? 😅

Mnogo je zakopčan... Gde su bicepsi, tricepsi? I da skloni ove kikice. Opere kosu, isfenira i u poslednjem delu da puste ventilator da kosa lelujaaaa 😆

Last edited:
Odlično stojimo sa brojkama! Spot posle 3h:
20.500 pregleda
1.740. lajkova
490 komentara

Očigledno velika zainteresovanost za naš revamp. Reakcije uglavnom pozitivne.

Ma ovo je verzija koju sam cula na Imusic i komentarusala je vec- sablon na sablon, klavir i spanska gutara izbacili su elektricnu. Gde nadjose ovu balerinu, u kom gym-u? Kako zastareo neinspirativan nastup. On peva, ona se vrti oko njega sa kineskim velom. Dajte modernu koreografiju. I ovo je revamp?

Pesma je očajna, izvođač je očajan, revampu nije bilo spasa. Ne može se od g*vana praviti pita.

Mogu da krpe, dorađuju, mole, kupuju SIM kartice, pesma je jednostavno loša sam i izvođač je kripi, antipatičan i operisan or harizme. Nema te države koja bi od takvg paketa napravila finalistu, jbg. To je što je.

Odlično stojimo sa brojkama! Spot posle 3h:
20.500 pregleda
1.740. lajkova
490 komentara

Očigledno velika zainteresovanost za naš revamp. Reakcije uglavnom pozitivne.
Posle 8h:
60.600 pregleda
2.620 lajkova
705 komentara

Tomi Keš je spot izbacio u isto vreme kao i mi, a beži nam za 150.000 pregleda. 😂

Back