rs Srbija 2025: Princ - Mila

Instrumentalizacija - čuli smo je sto puta do sada, isti bas, istu gitaru, istu kulminaciju i ispevavanje.

Meni posle slušanja ostane refren, ali je ovo baš dosadna pesma, sada mi zvuči kao sa nekog primorskog festivala s početka 2000. Posebno ovi visoki tonovi, pomalo Cetinski vajb.

Stvarno sam bio ubedjen ranije da je on sjajan potencijal, ali on je ograničen na isti krug ljudi i komfor zonu i estetiku i zvuk i izgleda da ljudi ne mogu izvan svog iskustva. Ovaj video je upeglaniji ali i još dosadniji, šta mlatara ova plesačica ovom zavesom, u kom smo mi to trenutku? Kome se obraćaju oni, kojoj publici?

Da li se nekome nova verzija pojavila na streaming platformama?

Ne znam na koga misliš, na Louane ili prošlogodišnjeg Slimana? Ona je ove godine materijal za pobedu dok se mi borimo za ulazak u finale. Nije ni za porediti, bar meni. Njena pesma mi baš prija, pustio sam je 10-ak puta od sinoć.
Generalno obe, ali sam mislio na ovogodisnju, bas je mehdiokritet.

Definitivno ovo malo bolje zvuči. Sad je više Sunčane skale, pesma Mediterana 2005. godina a ne kao do juče Radijski festival 2004. Nadasve je teško pitu od govana napraviti.

Dok bih njegovu pojavu bih opisao jednom rečju a to je krindž. Tako se ponaša, tako izgleda, tako gestikulira, tavku mimiku ima.

Posle 8h:
60.600 pregleda
2.620 lajkova
705 komentara

Tomi Keš je spot izbacio u isto vreme kao i mi, a beži nam za 150.000 pregleda. 😂
Presek nakon 24h od izlaska revampa:
150.000 pregleda
3.648 lajkova
974 komentara

Veliki broj pregleda za 24h, a pesma još uvek nije ušla u naš trending što govori da je velika većina pregleda stigla iz zemalja širom Evrope a samo mali deo njih iz Srbije.

Nisu kupljeni. Za razliku od audio verzije na RTS-ovom kanal, gde je broj pregleda u velikoj meri odstupao od broja lajkova i komentara ovde to nije slučaj. Broj lajkova, komentara (pretežno stranih) pa čak i dislajkova odgovara broju pregleda. Nema naglih skokova broja pregleda kao tada a nema ni plaćene promocije pesme.
Sada smo već na 170.000.

Princ je jutros bio gost Jutarnjeg programa na Blicu, pričao je o spotu za Milu i novom aranžmanu pesme, kao i o tome kako teku pripreme za Evroviziju.

Željko je već ostvaren, malo se povukao i veoma slabo radi muziku poslednjih godina. Imaju svoju televiziju, agencije tako da mu nije potrebno da se nešto preterano cima. Sad već može da uživa u svojoj zasluženoj penziji. Neka uradi ponekad nešto za nas u kontekstu Evrovizije i od njega dovoljno.

Rezime za one koji nisu odgledali intervju:

- Željko je radio na produkciji nove verzije i udelio mu je korisne savete za samu Evroviziju
- Nastup u Bazelu će biti potpuno drugačiji od PZE-a i muzičkog spota
- Spot su uradili na brzinu, imali su samo pola dana da snime
- Počeće da trenira da bude u punoj formi za Evroviziju, neće nositi odelo

Željko je već ostvaren, malo se povukao i veoma slabo radi muziku poslednjih godina. Imaju svoju televiziju, agencije tako da mu nije potrebno da se nešto preterano cima. Sad već može da uživa u svojoj zasluženoj penziji. Neka uradi ponekad nešto za nas u kontekstu Evrovizije i od njega dovoljno.
Ne mora da se muci.

Back