Ne znam na koga misliš, na Louane ili prošlogodišnjeg Slimana? Ona je ove godine materijal za pobedu dok se mi borimo za ulazak u finale. Nije ni za porediti, bar meni. Njena pesma mi baš prija, pustio sam je 10-ak puta od sinoć.Bolje od Francuske.
Generalno obe, ali sam mislio na ovogodisnju, bas je mehdiokritet.Ne znam na koga misliš, na Louane ili prošlogodišnjeg Slimana? Ona je ove godine materijal za pobedu dok se mi borimo za ulazak u finale. Nije ni za porediti, bar meni. Njena pesma mi baš prija, pustio sam je 10-ak puta od sinoć.
Presek nakon 24h od izlaska revampa:Posle 8h:
60.600 pregleda
2.620 lajkova
705 komentara
Tomi Keš je spot izbacio u isto vreme kao i mi, a beži nam za 150.000 pregleda.![]()
ili su kupljeni u Urugvaju, šalim se a možda i ne. Sve opcije su otvorene.što govori da je velika većina pregleda stigla iz zemalja širom Evrope a samo mali deo njih iz Srbije.
Ne mora da se muci.Željko je već ostvaren, malo se povukao i veoma slabo radi muziku poslednjih godina. Imaju svoju televiziju, agencije tako da mu nije potrebno da se nešto preterano cima. Sad već može da uživa u svojoj zasluženoj penziji. Neka uradi ponekad nešto za nas u kontekstu Evrovizije i od njega dovoljno.