rs Srbija 2025: Princ - Mila

Tokom priprema za Evroviziju, Princ, poznat po svom umetničkom duhu, često je provodio vreme sa svojom dragom Milom. Jednog popodneva, dok su šetali Beogradom, Princ je odlučio da je iznenadi.
Uzeo je veliku kutiju sa poklonom i rekao: “Mila, ovo je za tebe!” Kada ga je otvorila, unutra je bila kompozicija od cveća koje je inspirisalo njegovu pesmu “Mila”. Princ je objasnio da je svaka vrsta cveća predstavljala deo stihova koji su govorili o njihovoj ljubavi.
Mila se nasmehnula, ali nije mogla da veruje koliko je cveće lepo. “Ali šta ako ne pobediš na Evroviziji?” pitala je, brinući se o njegovoj sudbini.
Princ je blago odgovorio: “Nije važno hoću li pobediti, važno je da te imam pored sebe i da ti mogu pokloniti ono što me inspiriše.”
Mila je bila dirnuta i u tom trenutku shvatila da njihova ljubav i podrška jedan drugom znače više od svih nagrada. Taj trenutak je postao njihov poseban ritual – pre svake važne prilike, Princ je donosio cveće, a oni su zajedno sanjali o budućnosti.

Apsolutno se slažem da je nakon rewampa ovo je jedna od boljih pesama koje smo slali a što pre PZE-a nisam mogao ni da pretpostavim da ću to ikad izgovoriti.

Nakon Konstrakte, koja je klasa sama za sebe, nismo imali dobar nastup na ESC-u.

Luka je vokalno izmaskrarao odličnu pesmu a koncept nastupa sa video igricom je užas, taj segment mi se nije dopao ni na PZE-u a još manje na ESC-u. Pesmu kao pesmu sam voleo i draga mi je kao i Luka.

Teya, takodje lepa pesma, odlična i vizuelno i vokalno na PZE-u ali na ESC-u je sve to loše izgledalo a i vokalno dosta slabija bila na ESC-u u odnosu na PZE, posebno u finalu. Od odličnog paketa sa PZE-a, ostali samo bledi tragovi istog. Teyu i pesmu same po sebi takodje volim.

Princ, ishejtovan još prve noći nakon izbora kod nas kao nijedan naš drugi predstavnik, sramota, nezapamćeni hejt, a projektovalo se to odmah i na strane fanove u fazonu ,, Kad vi mrzite pesmu koju razumete i kažete da je katastrofa , što bi mi uopšte obratili pažnju na vas i pokušali da je razumemo".

U slučaju Princa, ta domaća antireklama može biti na kraju i odlična reklama na samom ESC-u jer pesma je ispod svakog mogućeg radara i ljudi iz drugih zemalja koji je vole a ima ih, podržaće je baš zbog potcenjivanja i hejta kako bi ušla u finale.

Baš kao što sam ga ja poslušao samo 1x pre PZE-a i odmah odbacio kao ikakvu mogućnost da nas predstavlja a onda šok kad sam pogledao i poslušao sve kandidate.

Tada nakon lajva, odbacio sam Mimi i B&D kao moje top favorite, jer sam ih danima slušao i mnogo očekivao od njih, razočarao se u iste a oduševio se nastupom Filarrija. Da, Filarrija koga nikad nisam gotivio ali me paketom kupio i tek te večeri obratio pažnju na njega.

Nakon polufinala a do finala sam se čudio sebi samom da sam samo 2 pesme slušao i gledao do finala, Filarrija i Princa, pesme i kandidate za koje ni u malom mozgu nisam pretpostavio da cu nakon polufinala ikada više poslušati a kamo li pogledati.

Elem, ništa nije nemoguće jer definitivno lajv menja utisak o pesmi a na samom takmičenju ovde ili velikom ESC-u, glasaju ne samo fanovi Bogu hvala, već mase koje po prvi put čuju i gledaju nastupe i pesme.

Princ mi je nakon PZE polufinala, bukvalno niotkuda postao prvi favorit i nije me sramota priznati to. Svu sreću mu želim i siguran sam da će nakon proba početkom maja, pa i nakon predevrovizijskih koncerata već, ljudi početi da više obraćaju pažnju na Princa, pesmu i Srbiju.
Ja verujem u finale i jedan solidan rezultat za Srbiju. U svakom slučaju ovo mi je još jedna jako draga pesma i predstavnik i ❤️ uz našeg Princa.

Od mene ima glasove i u polufinalu i finalu svakako i nakon prethodne 2 evrovizije, dijaspora će podržati malo ozbiljnije srpskog predstavnika, tako mi se javlja. Uz to je mnogo harizmatičniji od Luke i Teye što mu je ogroman plus. 🌹

Last edited:
Presek stanja 7. dan od izlaska revampa:

733.000 pregleda
7.700 lajkova
2.034 komentara
Trending u Srbiji #29

Ма битно је само да отпусте Оливеру Ковачевић и следеће године интерно Карла.

Olivera Kovačević biće otpuštena,a u Beč dogodine će ići internim putem-Zorja. Sada kada je Princ konačno dobio svoju šansu,treba je dati i njoj.

Od plasmana Princa na Evroviziji očekujem da ostvari izvanredan rezultat, možda čak i plasman među prvih pet, a zašto ne i pobedu.Njegov jedinstven nastup, emotivna pesma i snažna scenska prisutnost imaju potencijal da osvoje publiku širom Evrope. Verujem da će njegov nastup biti jedan od najsvetlijih trenutaka takmičenja, što bi moglo dovesti do visokog plasmana i možda čak borbe za pobedu.

Najkvalitetnija pesma koju smo ikada poslali na Evroviziju, nijedna joj nije ravna. Možda bi se usudila da kažem i najkvalitetnija pesma u ovom veku na samoj Evroviziji posle Željkovog revampa.

Znam i da će uskoro brojevi, priželjkujem redni broj 18 u polufinalu i 25/26 u finalu. 🇷🇸

Pardon, redni broj 16 u polufinalu.

Mila je miljama bolja od Sobralove pesme ali teško da može da obori taj broj poena jer nas Evropa i njihov žiri jednostavno mrzi. Ali oboriće sigurno Marijin i Konstraktin broj poena od publike ako uđe u finale. Imam dobar predosećaj jer će dijaspora da istroši i zadnju paru na ovu bajkovitu pesmu i njenu iskrenu emociju.

Sad sam cuo ovu novu verziju. Meni je primetno popravljen utisak. Sad mi ima te drame koja mi je nedostajala i pesma, kao i njegov glas mi sad dolazi do izrazaja. Verujem da on moze ovo lagano da uzivo otpeva
E, sad da li ce se drugima svideti, ne znam. Ali mislim da su mu bar malo sanse povecale za finale. Meni je ovo nase pf-e bolje od suprotnog, tako da po meni ce biti svakako tesko se plasirati.
Svakako ima podrsku smoje strane. (y)

Nisam se trudio da zavolim pjesmu, ali mi je ostao u glavi poslednji minut novi da sam se vratio par puta da ga preslušam, tako da, isto, mnogo bolji utisak sad i nakon što su se slegli utisci.

Najviše pozitivnih komentara vidim dolazi iz Grčke, red je da nam uvaljaju neki bodovni top 3 u polufinalu, red je, taman nema ni Kipra ni Albanije

Ali oboriće sigurno Marijin i Konstraktin broj poena od publike ako uđe u finale.
Ova rečenica je sve.
Oboriće rekord ali je pitanje da li će uopšte u finale! 🤣

I meni se sviđa pesma, pogotvo revamp ali nemojmo da preterujemo. Ja sam za razliku od tebe bar poprilično siguran da ćemo za početak u finale. 😂
A tamo očekujem standardno, oko 15. mesta

Back