Apsolutno se slažem da je nakon rewampa ovo je jedna od boljih pesama koje smo slali a što pre PZE-a nisam mogao ni da pretpostavim da ću to ikad izgovoriti.
Nakon Konstrakte, koja je klasa sama za sebe, nismo imali dobar nastup na ESC-u.
Luka je vokalno izmaskrarao odličnu pesmu a koncept nastupa sa video igricom je užas, taj segment mi se nije dopao ni na PZE-u a još manje na ESC-u. Pesmu kao pesmu sam voleo i draga mi je kao i Luka.
Teya, takodje lepa pesma, odlična i vizuelno i vokalno na PZE-u ali na ESC-u je sve to loše izgledalo a i vokalno dosta slabija bila na ESC-u u odnosu na PZE, posebno u finalu. Od odličnog paketa sa PZE-a, ostali samo bledi tragovi istog. Teyu i pesmu same po sebi takodje volim.
Princ, ishejtovan još prve noći nakon izbora kod nas kao nijedan naš drugi predstavnik, sramota, nezapamćeni hejt, a projektovalo se to odmah i na strane fanove u fazonu ,, Kad vi mrzite pesmu koju razumete i kažete da je katastrofa , što bi mi uopšte obratili pažnju na vas i pokušali da je razumemo".
U slučaju Princa, ta domaća antireklama može biti na kraju i odlična reklama na samom ESC-u jer pesma je ispod svakog mogućeg radara i ljudi iz drugih zemalja koji je vole a ima ih, podržaće je baš zbog potcenjivanja i hejta kako bi ušla u finale.
Baš kao što sam ga ja poslušao samo 1x pre PZE-a i odmah odbacio kao ikakvu mogućnost da nas predstavlja a onda šok kad sam pogledao i poslušao sve kandidate.
Tada nakon lajva, odbacio sam Mimi i B&D kao moje top favorite, jer sam ih danima slušao i mnogo očekivao od njih, razočarao se u iste a oduševio se nastupom Filarrija. Da, Filarrija koga nikad nisam gotivio ali me paketom kupio i tek te večeri obratio pažnju na njega.
Nakon polufinala a do finala sam se čudio sebi samom da sam samo 2 pesme slušao i gledao do finala, Filarrija i Princa, pesme i kandidate za koje ni u malom mozgu nisam pretpostavio da cu nakon polufinala ikada više poslušati a kamo li pogledati.
Elem, ništa nije nemoguće jer definitivno lajv menja utisak o pesmi a na samom takmičenju ovde ili velikom ESC-u, glasaju ne samo fanovi Bogu hvala, već mase koje po prvi put čuju i gledaju nastupe i pesme.
Princ mi je nakon PZE polufinala, bukvalno niotkuda postao prvi favorit i nije me sramota priznati to. Svu sreću mu želim i siguran sam da će nakon proba početkom maja, pa i nakon predevrovizijskih koncerata već, ljudi početi da više obraćaju pažnju na Princa, pesmu i Srbiju.
Ja verujem u finale i jedan solidan rezultat za Srbiju. U svakom slučaju ovo mi je još jedna jako draga pesma i predstavnik i

uz našeg Princa.
Od mene ima glasove i u polufinalu i finalu svakako i nakon prethodne 2 evrovizije, dijaspora će podržati malo ozbiljnije srpskog predstavnika, tako mi se javlja. Uz to je mnogo harizmatičniji od Luke i Teye što mu je ogroman plus.