Nisam verovao da ćemo ikada imati temu sa ovim naslovom lol
Secam se da smo se cele prošle godine sprdali nakon ESC da ove godine ide Princ kad ono stvarno. Uzas. Dobro.
Princ je pobedio spletom nesrecnih okolnosti, ne mislim da je za njega bilo sta bilo namesteno.
Prvo su Bojana i David očigledno muljali sa SMS glasovima a bojkot RTS-a doveo je random ljude u žiri, ali su oni ipak na kraju izglasali Vukaylu koja je flopnula na televotingu. I mislim da bi bila NQ i na ESC.
Glasao sam za Harem i mislim da bi bile najbolja opcija. A ova pobednička pesma niti ce postati hit, niti ce privući paznju, a verovatno nece uci ni u finale. Ne vidim ko je ciljna publika za ovo.
Kada sam ovog decka otkrio jos dok se predstavljao kao Stefan u Voice Bugarska zamisljao sam ga jednog dana na ESC jer je lep, sceničan, odličan pevač i delovao je urbano. Nekada sam dok je harao 2010-ih muzickom scenom zamišljao i Dušana Bačića kao autora srpske pesme . Na kraju dobih oba u ovako jadnoj kombinaciji.
Spada u red najgorih pesama koje smo poslali u ovih 20+ godina i čini najvecu gresku koju na ESC neko moze da napravi - dosadan je.