rs Srbija 2025: Princ - Mila

Princ je predstavnik sa najmanje tvt glasova u finalu nacionalnog izbora jos od Beovizije 2019 i Nevene Bozovic

Opet se vracamo na ono da ljudi koji u svojoj drzavi tako lose prodju na tvt, nemaju cemu da se nadaju na velikoj Evroviziji

Teya je imala vise nego duplo vise tvt glasova nego Princ prosle godine na PZE pa je u maju opet bila izignorisana, muceni Princ stvarno ne znam cemu se nada
Pa eto, neka prođe recimo kao ta Nevena sa kojom praviš paralelu i super. I to Nevenino 18. mesto nam je nedostižno u poslednje vreme.

Pošto su Haremke potvrdile da je nesporazum, onda definitivno ne zaslužuje hejt po tom pitanju.
Bukvalno, to je jedna od retkih stvari zbog kojih ga zapravo postujem. U zemlji gde se homofobija nazalost i dalje ponekad koristi za skupljanje poena, za Princa ipak kapa dole sto nije izabrao da krene tim putem.

Inace mi je sve drugo u vezi sa njim nekako odbojno. Ne zelim nikome nista lose naravno pa ni njemu, samo kazem da ove godine po prvi put vrv necu toliko strastveno pratiti takmicenje.

Mene zanima kakve kvote će nam dati strane kladionice za ulazak u finale kada izađu, ali sve mi se cini da ćemo biti na dnu sa Irskom i Crnom Gorom :/

Lik koji izjavi da su nam sve evrovizijske pesme ĐUBRE, a on pritom sam dođe sa najvećim i najbajatijim smećem koje smo ikad poslali. Lik koji nadmeno izjavi da nije bitno kako se kotirao među fanovima i što niko nije pričao o njemu kao potencijalnom pobedniku, a očajnički se trudio da uvrsti sebe među favorite, kupovao preglede kao sumanut. E baš taj lik od mene neće dobiti lepu reč, am sori, kome se ne sviđa, može slobodno da stavi moj profil na ignor.

Od mene neće biti svakako pune podrške, bukvalno mi je svejedno...
Ako ispadne to će mu biti karma, a za RTS lekcija...
Ako prođe to će biti sedmo uzastopno finale za nas... mada zavisi od dosta faktora (kakva će biti Češka i Austrija, da li će Gruzija da pošalje nešto konkurentno, da li će Danska da uloži u nastup, da li će Luksemburg da se nekako pogura jer su se tek vratili, da li će neko od drugih učesnika da podbaci i td.)

Kolega Omikron me je zamolio da prenesem njegove utiske:

Nisam verovao da ćemo ikada imati temu sa ovim naslovom lol

Secam se da smo se cele prošle godine sprdali nakon ESC da ove godine ide Princ kad ono stvarno. Uzas. Dobro.

Princ je pobedio spletom nesrecnih okolnosti, ne mislim da je za njega bilo sta bilo namesteno.

Prvo su Bojana i David očigledno muljali sa SMS glasovima a bojkot RTS-a doveo je random ljude u žiri, ali su oni ipak na kraju izglasali Vukaylu koja je flopnula na televotingu. I mislim da bi bila NQ i na ESC.

Glasao sam za Harem i mislim da bi bile najbolja opcija. A ova pobednička pesma niti ce postati hit, niti ce privući paznju, a verovatno nece uci ni u finale. Ne vidim ko je ciljna publika za ovo.

Kada sam ovog decka otkrio jos dok se predstavljao kao Stefan u Voice Bugarska zamisljao sam ga jednog dana na ESC jer je lep, sceničan, odličan pevač i delovao je urbano. Nekada sam dok je harao 2010-ih muzickom scenom zamišljao i Dušana Bačića kao autora srpske pesme . Na kraju dobih oba u ovako jadnoj kombinaciji.

Spada u red najgorih pesama koje smo poslali u ovih 20+ godina i čini najvecu gresku koju na ESC neko moze da napravi - dosadan je.

Evo odslusah jos jednom pobednicku pesmu..i ovo je bas beznadezan slucaj.

I pre se desavalo da saljemo pesme kojima generalno nisam odusevljen (Balkanika, Hurricane), ali opet kad ih cujes bar imas za nesto da se uhvatis pa budes u fazonu ovaj deo bi mogao da se izmeni, ovo da se ubaci itd, bar sam mogao da budem u zabludi da ce se desiti neki revamp i podici pesmu na neki visi nivo

Kod Princa bukvalno ne mogu ni da kazem da je neki konkretan deo problematican, cela pesma je bajata i neupotrebljiva. Revamp bi ovde bukvalno morao da bude da se sve ovo da sad zguzva i baci u kantu i da se krene od pocetka. Pritom ovo generalno govorim kao neko kome je zanr balkanskih balada na ESC jedan od omiljenih

Decko je bio potencijal kao i Sanja Vucic, na kraju ce zavrsiti kao siromasnija i manje uspesna muska verzija nje. Imaju sve potrebno za uspeh ali jednostavno ne umeju, zali Boze talenta (i izgleda).

Kod mene razocarenje ne prolazi, toliko mi zao sto ne saljemo haremke ili barem vukaylu 🥲 jos mi je teze kad vidim da je fanovima poslednji, ne zanima me sto ce on ispasti u pf, ali ne mogu da lazem da ce mi biti svejedno kad nam slomi qualifying streak

Decko je bio potencijal kao i Sanja Vucic, na kraju ce zavrsiti kao siromasnija i manje uspesna muska verzija nje. Imaju sve potrebno za uspeh ali jednostavno ne umeju, zali Boze talenta (i izgleda).
Odlično poređenje. Čak su i isto godište, ali mislim da je Sanja daleko popularnija + je kvalitetan tekstopisac. Princ jednostavno ima baš loš tim oko sebe, zbog toga njegova karijera nikako da zasija. Mora da se skloni od Bacica, jednostavno mora. Šta mu je Mili Čolić sa Informera u timu, PR?

Lorena i Princ, baš i idu nekako zajedno, tako da moguće. Samo još da se sačeka hoće li se popeti večeras na najviši stepenik.

Naravno da možemo jer imamo bolju startnu poziciju u odnosu na neke druge zemlje. Da smo npr. Crna Gora, od poslednjih desetak učešća, verovatno bismo bili u finalu samo sa Konstraktom.
Ali i pored toga svake godine slušam pljuvanje po našoj krezuboj i primitivnoj dijaspori, a bukvalno nas samo oni i drže u finalu sve ove godine.

Moli se Princ da napravi Beyonce konja i na njemu sedi dok traje nastup.. Na kraju pesme nek Mila bude Milo i poljubi ga kao Vukayla onog u polufinalu ne bi li se Milo probudio iz dubokog sna. Mozda jedino tako skrene paznju na sebe.

Back