rs Srbija 2025: Princ - Mila

Al' to hvatanje za njegov izgled, molim vas. Ništa mu pomoći neće to što je zgodan ako pjesma nije dobra, da l' je ESC community stvarno toliko površan?
Da li ćemo mi stvarno do maja čitati teorije zavere da će neko glasati za nas zbog njegovog izgleda? 🤣🤣🤣

Sto ste vi slatki sa ocekivanjima od ESC publike lol, kao da pricamo o privatnom koncertu kamernog orkestra na godisnjem okupljanju istoricara umetnosti.

Presmešno mi zvuči na francuskom, malo bolje od Indire Radić.
E pa Stole tebi se izgleda ne može ugoditi. Nećeš da sagledaš realnije i pronađeš makar trunku pozitivnog u svemu. A ima prostora za optimizam.

To je neki pokušaj beogradskog kabarea gde on valjda nastupa, malo napredniji podrum za elitu
Ko bre nastupa u Lafajetu? Princ? Inace vlasnik Kajmakovic je na listi studenata za bojkot jer su nudili besplatnu kafu u drugim objektima dana kad je bio bojkot.

Znaci to je ta spona.

Ko bre nastupa u Lafajetu? Princ? Inace vlasnik Kajmakovic je na listi studenata za bojkot jer su nudili besplatnu kafu u drugim objektima dana kad je bio bojkot.
Pa Lafajet i svi njihovi drugi objekti su cisto SNS leglo i to poprilicno otvoreno

Da, upravo sam editovala, to je ta veza. Ovu kolicinu mrznje ispod svakog posta i videa na svim mrezama moze da zahvali i tome i organizovanom glasanju, ne samo bajatoj cliché pesmi i kic nastupu.

Sada upravo citam komentare ispod onog njegovog insta posta sa tijarom.

Ljudi ga apsolutno preziru i pokusavaju da mu se useru u zivot

🤣🤣🤣

Princ je predstavnik sa najmanje tvt glasova u finalu nacionalnog izbora jos od Beovizije 2019 i Nevene Bozovic

Opet se vracamo na ono da ljudi koji u svojoj drzavi tako lose prodju na tvt, nemaju cemu da se nadaju na velikoj Evroviziji

Teya je imala vise nego duplo vise tvt glasova nego Princ prosle godine na PZE pa je u maju opet bila izignorisana, muceni Princ stvarno ne znam cemu se nada

Ipak ljudi preteruju sa komentarima.
I ja sam se sinoć ogrešio o čoveka zbog one reakcije sam Haremkama, za koju se ispostavilo da je samo običan nesporazum. Tako da se izvinjavam svima na negativi (osim tebi Kosjerina).

I mislim da su optužbe za plagijat besmislene. Pesma ne liči na "Marry did you know".

Pošto su Haremke potvrdile da je nesporazum, onda definitivno ne zaslužuje hejt po tom pitanju.
Ako se ne varam, mislim da je jednom nastupao sa Zejnom u Musk-u, tako da ne mislim da je namerno iskulirao, pogotovo posle onog videa objašnjenja. A i ovako nekih njegovih stavova, mislim da nije ograničen po tom pitanju. Na stranu što mi neke druge stvari kod njega smetaju, za ovo bi mogli da ga iskuliraju i ne napadaju.

Znači koliki hejt na čoveka bukvalno bez ikakvog razloga. Ok je da vam se ne sviđa pesma, ali ovoliko pljuvanje je stvarno degutantno. Bukvalno traženje svake sitnice da se po*ere po njemu. Još samo ostaje da mu se pridodate da je ružan i da ne zna da peva, sve ostale "pohvale" je već dobio.
Meni favoriti retko pobeđuju i mnoge pesme koje su nas predstavljale mi se nisu svidele uopšte pa nisam pisao ovakve stvari. Nismo imali pesmu da valja na PZE ove godine, otišlo je šta je otišlo i tačka. Biće nešto drugo sledeće godine. Isključite Lignjoslav mode i keep calm.

Meni je baš neobično posle Konstre, Luke i Teye da šaljemo ovo... mislim da je ovo definitivno korak unazad! Imati progresivne pesme poput Mask i Durum durum, progresivne izvođače poput Haremki, Mimi Mercedes i Iskaz sa poprilično lokalnim veselim prizvukom i poslati dosadnu bajatu baladu sa nekreativnim nastupom i zastarelom produkcijom...

Back