rs Srbija 2025: Princ - Mila

Ok, ali koliko je običnih gledalaca videlo sve to? Ni 2%. I ja sam rekao da je moglo da bude bolje, ali te detalje o kojima govoriš vide samo hardcore fanovi i to nikakav uticaj na rezultat nije imalo. Da je sve ostalo bilo bolje, počevši od pevanja, pa do samopouzadanja i harizme koji su falili u toku nastupa i rezultat bi bio bolji.
Dok sa druge strane, kod Teya Dore je uprskano bukvalno sve.
Pevač može da ima svu harizmu sveta, teško će se videti iz ptičje perspektive...

Posle bitke, mislim da je i kod Teye i kod Luke bila greška pravljenje većeg propa, i da bi manja scenografija terala na veći broj zumiranih kadrova, u odnosu na slike kompletne scene...

Koliko puta sam samo čuo od ljudi iz inostranstva "a što šaljemo ovako čudne pjesme, što ne šaljemo opet nešto poput Marije i Željka", tako da eto im sad prilike da glasaju za to što su prizivali. Ne otpisujem ga za ulazak u finale još uvijek.

Očekujem Princa da se promoviše po Grandu i Pinku kod dijaspore maksimalno, to je najpametnije što može da uradi.

Sto se is***la ona glupa Alesia kao nece praviti reaction jer joj je "tako poll rekao"
Danska i Nemacka mogu, zasto? Zbog imena samo. Koga briga za jednu Srbiju na kraju krajeva. A i Danska i Nemacka su obicna sra*a ove godine.
Ali nema veze ..kako da se preskoce "bitne zemlje".. 🙄

Iako mi je lik naporan godinama i djeluje prepotentno baš, mislim da je ova količina mržnje usmjerena prema njemu bespotrebna. Doduše, dolazi samo od strane ljudi koji baš prate takmičenje, a ovim tempom će taj hejt da kod naroda stvori ulogu žrtve kao što je to ispalo sa Breskvicom prošle godine. Njemu dobro.

Lik nije namjestio pobjedu, imao je sreće da mu se poklopi sve i to je to. Da nije bilo bojkota RTS-a, imali bismo drugi žiri koji bi glasao drugačije i možda bi pobijedile Harem ili Oxajo jer bi imali glas tih ljudi koji su bojkotovali (i od žirija, i od publike). A Princ sa Bojanom V i Konstraktom u žiriju sigurno ne bi bio top 3 njima.

Njegova pjesma je zastarjela i meni lično nekonkurentna, iako fina, ali tako se desilo da on ode sa 10+8 u ovim okolnostima i nema smisla sad toliko blatiti njegovu pobjedu. Ja ne znam hoću li do maja čuti pjesmu više od 5 puta, ali ko voli, super.

Prošle godine su lokalci napadali Teyu jer su mislili da je njoj žiri namjestio odlazak, a sad fanovi napadaju Princa da je njemu žiri namjestio. Nikako na zelenu granu, svi izbori nakon Konstre su dočekani na nož od strane nekog dijela javnosti

Bez obzira sta smo poslali ova kolicina nasih i hejta za nase je neizmerno nedopustiva!!!
Ne znam, nije mi ga žao iskreno jer je imao jako ružne ispade za sve naše pesme kada je rekao da su većina “đubre” pre par godina. Ne kažem da je to razlog da ga pljuju, ali eto jako veliki broj ljudi njegovu pesmu smatra takvom, kako je on nazvao ostale.

Ovo sa hejtom koji Princ(eza) dobija je klasičan FAFO scenario.

Jesi prozivao sve prethodnike da su đubre? Super, sad izvoli i trpi kako tebe narod zove đubretom. Nije lepo, mnogi i preteruju u uvredama, ali da mi ga je preterano žao - nije.

Žalije mi je što, ako je već morao da ide, nije otišao na ESC sa Cvetom sa Istoka koja je simfonija u odnosu na ovo.

Poljska dijaspora je maltene jednako glasala za voljenog Ohmana i za omraženu Bejbu. Rezultati na Evroviziji zavise od milion faktora, i može da se desi da zabeležimo najgori plasman ikada, ali i da prođe bolje od Luke, Teye, Nevene, negde kao Uraganke. Naravno, svi imaju legitimno pravo da komentarišu negativno, jasno je da će Luka i Teya biti mnogo više voljeni od Princa čak iako se desi splet okolnosti da on prođe bolje na ESC.

Činjenica jeste da je Alesia Michelle dosta gledana u Srbiji, to što neće da reaguje na pjesmu sama sebi oduzima preglede i komentare, ali nema smisla da snima ako ljudi (čitaj: random eurofanovi sa Twittera) to ne žele 🙃

Da li je to ona Alesija koja je ovde prozivana prošle godine, pa je to možda saznala? 🤔

Back