rs Srbija 2025: Princ - Mila

Pa budu li sada skockali nastup nakon onakve prošle godine...
Čisto sumnjam, ali ako se desi... Haos.

@Regulus Prošlo je svega 7 sati otkako sam pojasnio čemu služi ova tema, i da se ne može ovde diskutovati o nekakvim prepiskama na društvenim mrežama, čija je verodostojnost upitna, ali u svakom slučaju offtopic, i ti opet o tome. Nadam se da je dovoljno jasno kada napišem nešto crvenim slovima. Ako nije, pogledajte pravila foruma još jednom, ili po potrebi, obratite mi se putem direktne konverzacije.

Baš zato što obožavaju na svakom top videu smo zadnji. Baš obožavaju.
Ali top-ove po jutjubu prave mahom vatrene fanice (često i sa drugih kontinenata) a ne evropski kežualci koji glasaju za vrijeme trajanja takmičenja...

I Let 3 je bio na dnu skoro svih top-ova prije dvije godine a Luk Blek pri vrhu pa smo vidjeli ko je kako prošao na Evroviziji kod publike. 🫴

Na scoreboard aplikaciji su Teya i Luka proslih godina bili u top 10 a na evroviziji doziveli debakl i jedva provlacenje u finale. Nije uopste relevantna.

Na scoreboard aplikaciji su Teya i Luka proslih godina bili u top 10 a na evroviziji doziveli debakl i jedva provlacenje u finale. Nije uopste relevantna.
Nisu bili u top 10, a svakako je aplikacija mnogo relevantnija od kladionica, jer u polufinalima glasa samo publika. S obzirom na to da smo baš poslednji, realno su šanse za finale klimave i sve zavisi od nastupa i koliko će biti kreativni.

Meni još uvek teško da poverujem da je ovo naša pesma 😂 bukvalno najgora pesma koju smo slali do sad, ali dobro, odlična pesma za ispadak i naš najlošiji rezultat do sada, to mi je top, pa da RTS stavi malo prst na čelo

Evo naišla Mask na Spotifaju 😭
Nadam se da nije otišla zato što univerzum zna da bi ispala u pf pa nije dao da se desi pobjeda...

Back