rs Srbija 2025: Princ - Mila

Било би добро да скроз промене и песму пошто је Мила узбудљива и памтљива колико и Вучићеви монолози. А што се наступа тиче, она висећа веверица би могла да се окачи на штанглу, пошто висити не може.
Ja obožavam tvoje komentare 😭

Ovako uzivo kada sam cuo, popravio mi se utisak i sad mi je vise od ok. Lepo je, ali je moglo da bude zahtevnije i dramaticnije. Bar mi se generalno dopada, iako su sanse za finale male, osim ako se nesto ne promeni. U sustini sam zadovoljan, s obzirom da mi je ovo izdanje PZE bilo najlosije do sada.

Ja bih ga oblacila kao Malumu. I ona izgorela ofarbana kosa je jeziva, malo skratiti krajeve i vratiti u prirodnu boju.
Apsolutno i da opet počne da liči na svog idola Cana Yamana. Vi iz Italije znate ko je to. Italijanke su pravile posteljinu sa njegovim likom i blokirale ulicu u kom je bio njegov hotel i to kad je imao više kila od Princa. A, onda su mu rekli: "E, ako hoćeš da glumiš Sandokana, omršaj 15 kg."

c63482ce05badd74c271225ca3837150.jpg
images
402393_pze-prvo-polufinale-01032023-0033_iff.JPG

Last edited:
On čizme često nosi, i 2023. je nosio na nastupu, ovaj put nije. Ne znam kako se zove ona obuća što je sada nosio. Nešto između cipela i muških borosana.

Pa ja sam rekao ako je Ramonda jedva prošla, uz Slo i Hrv u PF, za njega će mi zaista biti šok ako prođe.

Mislim da je nerealno misliti i očekivati da ćemo poene u polufinalu u kom glasaju Austrija, Nemačka, Malta, Danska... publika (čitaj naša dijaspora) dobiti samo od Crna Gore. Prosto je nemoguće.

A ne znam iskreno, ako je i Luke koji je imao pjesmu koja ne da nije za dijasporu, nego je bila nešto što dijaspora ne miriše, opet dobio fine poene od Švice u polufinalu, dobiće i ovaj od Austrije. Mislim da će izbjeći poslednja mjesta

Imamo i Francusku i Nemačku od kojih tradicionalno dobijamo nešto u pf. Videćemo, ali ako i uđe u finale, opet će to biti kroz iglene uši.

Koliko se sećam nekih ranijih godina i ta Francuska i Nemačka su nam komotno nule dodelile. Ne mogu sad tačno da se setim kom predstavniku.

Mene ne bi čudilo Austrija 1 poen.

Naprosto pesma je baš loša, da bi ikakva dijaspora glasala mora da ih loži pesma što ova pesma to ne radi.
Od Austrije najmanje 6/7 poena za Princa, ja očekujem 10 ili 12.

Teya je prošle godine u finalu od Austrije dobila 5 poena.

Verujem i da će od Lux biti neki bodovi, ne verujem da ce biti bas poslednji, zbog 12p samo od CG verovatno.

Ipak pre očekujem 1 poen nego 10 ili 12, malo realnosti ko je sve konkurencija u polufinalu.

Ako ispadne osećaću se kao kad izgubim vatrice na Snepu sa ljudima za koje ne znam ko su ali ih skupljamo 💀 u isto vreme depresivno i da me baš briga, biće mi žao strajka

Back