rs Srbija 2025: Princ - Mila

Plus je Austrija konkurentna ove godine pa će vjerovatno i lokalci više glasati, mada ako se njihovi glasovi raspu a naša dijaspora se ujedini, može dobre bodove dobiti.

Konkurencija je jaka u oba polufinala kad nemaš dovoljno moćnu pjesmu 💔 u oba ima jedno 8 sigurnih finalista, borba će biti za preostala 2

Ipak pre očekujem 1 poen nego 10 ili 12, malo realnosti ko je sve konkurencija u polufinalu.
Pričamo o Austriji u kojoj živi oko 150.000 naših ljudi. Nijedna država koja je sa nama u polufinalu nema toliko jaku dijasporu u Austriji kao mi, pa ni Izraelci. Možda neće biti baš 12 ali 8 ili 10 gotovo sigurno. Verujem da i sam Princ ima poprilično jaku vezu u Austriji da iscima za njihove glasove.

Iskreno meni bi bilo zalosno da ijedna ex-yu drzava oce godine prodje zahvaljujuci dijaspori/susjedima.

Ako itko iz ex-yu treba proci, nek prodje jer se pjesma nekim cudom svidjela glasacima opcenito, a ne jer ju je dijaspora napunila taman s 40-ak bodova za prolaz

Neko od Alekse 1 i Alekse 2 nek zameni nick jer ja već ne mogu da razlučim ko je koji, percepcija iskrivljena. 😂
Pa Aleksa 1 je samo Aleksa i drži Vukajlu na profilu, Aleksa 2 (ja) je Aleksa49 (obratite pažnju na broj) i držim Mimi na profilnoj.
Nije teško provalili ko je ko. 😂

Ma nema sanse da Princ dobije te bodove. Jedino Crna Gora i to je to. Prosto je pesma losa.

Srbija je i dalje jedina balada uz Izraelu 2. polufinalu izgleda da će tako i ostati. Velika prednost za nas i Princa. Siguran prolaz imamo.

Pa dobro, ovo je svakako Lignjoslavova najpozitivnija verzija. Još uvek nije počeo o tome kako je ovo kraj PZE-a i kako RTS neće učestvovati sledeće godine na Evroviziji. 😁

Mislim da ce ovakva bita situacija:

Sigurni solidni bodovi (izmedju 6 i 12) od: Crna Gora, Austrija
Potencijalno neki manji bodovi (izmedju 1 i 5 bodova) od: Australija, Ceska, Luksemburg, Malta, Francuska, Nemacka, Grcka (???)

Potencijalno neki manji bodovi (izmedju 1 i 5 bodova) od: Australija, Ceska, Luksemburg, Malta, Francuska, Nemacka, Grcka (???)
Teško da ćemo od Australije nešto dobiti. Prošle godine nismo dobili ni poen u polufinalu sa dosta boljom pesmom. Od Luksemburga i Nemačke smo dobili 5, tako da postoji šansa da dobijemo neku siću od njih i ove godine.

U suštini to je to, zaboravio si samo Dansku, od njih bi mogli dobiti lepe poene. Od ovih baltičkih zemalja Letonija, Litvanija, Gruzija, Jermenija ćemo dobiti nule, a sa njima će i biti najveća bitka za prolaz u finale. Ako izdele 10 i 12 između sebe, što je vrlo verovatno ne piše nam se baš dobro. Sada one imaju priliku za ono što smo mi Slovenci i Hrvati uradili prošle godine kada smo se svi našli u finalu.

Ja nekako ne mislim da će ispasti, ako je Luke Black uspio proći sa onako ekscentričnom pjesmom i u onakvim okolnostima mislim da može i Princ.

Teško da ćemo od Australije nešto dobiti. Prošle godine nismo dobili ni poen u polufinalu sa dosta boljom pesmom. Od Luksemburga i Nemačke smo dobili 5, tako da postoji šansa da dobijemo neku siću od njih i ove godine.
Pa da, s njima se ne zna, mada sustinski verovatno se necemo previse usreciti ako se u Australiju budemo uzdali. Random statistika momenat:

-Oni su prve godine kad su se pridruzuli dali 12 poena Bojani Stamenov u pf i 5 u finalu.

-Onda smo par godina bili potpuno ignorisani (nijedan poen nisu dobili nasi predstavnici od australijske publike izmedju 2016 i 2019)

-I onda Konstrakta koja dobija 12 u pf i 8 u finalu od publike u Australiji

-Osim Bojane i Konstrakte, od njihove publike poene su dobile jedino jos Hurricane u polufinalu ali samo siću (2 poena)

Dakle suma sumarum, smesi nam se nulica ove godine od njih haha

U suštini to je to, zaboravio si samo Dansku, od njih bi mogli dobiti lepe poene. Od ovih baltičkih zemalja Letonija, Litvanija, Gruzija, Jermenija ćemo dobiti nule, a sa njima će i biti najveća bitka za prolaz u finale. Ako izdele 10 i 12 između sebe, što je vrlo verovatno ne piše nam se baš dobro. Sada one imaju priliku za ono što smo mi Slovenci i Hrvati uradili prošle godine kada smo se svi našli u finalu.
Danska? Dajte ljudi molim vas, pa kad nisu dali ni bod za Konstraktu, zasto bi tek sad?

Back