rs Srbija 2025: Princ - Mila

I revamp pripada antickoj istoriji I civilizacije. Nije mi jasno kako ga nije sramota da stoji ispred zastave drzave i peva ovu pesmu.

U instrumentalu mi je najveća zamerka bila ta jeb.a elektična gitara tih 10.ak sekundi na 2:30-2:40, koja odudara skroz od koncepta pesme i totalno je ruinira činiće je ali totalno outdated.

Hvala Bogu da je to primetio neko u timu ili mimo njega, neko ko im je skrenuo pažnju a sumnjam da je to dosadni Dušan Bačić sam skapirao.

Elektična gitara u baladi koja pritom nije rock balada po svojoj strukturi tj. u cela svoja 2 ipo minuta , pa se trudi u 30 sekundi to da postane. Ajdeeee

Mislio sam da neću do maja, ali sam ipak par puta preslušao revamp.
Kraj je mnogo upečatljiviji sada, nije me sramota reć' da mi se sviđa.

Blago vama koji se sećate originalne verzije pa vam ova zvuči bolje. Mogu da čujem samo preview pa ne mogu da komentarišem kraj, ali u prvoj polovini nisam primetila razliku.

Sablon na sablon. Drama, prateci vokali, klavir, spanska gitara…aranzman April u Beogradu iz 1975. je pesmetina i ima bolji aranzman.

Pričamo o linku do pesme koji je ovde ostavljen. Na tom istom linku je stara verzija.

Ono po društvenim mrežama nije finalno. Kad bude, biće. Do tada, svi pevušite Milu.

Pa to je verzija od 27. januara, ne sadrži izmene o kojima je pinokio pisao.

Na preview da, ali poslušao sam i celu, i kraj je takođe stari.

Pa evidetno to jeste finalna verzija samo što još nije zvanično objavljena.

Back