rs Srbija 2025: Princ - Mila

Ne zanima me plasman ove godine ali vidim pozitivan odjek fanova na revamp, možda se i uvuče u finale, ali ja ne bih voleo, čisto da to bude za nauk RTS-u kakve metuzaleme stavljaju u žiri.

A mislis da bi sa nekim drugim ove godine bili iznad 17-18.mesta?
Koliko god smo mi nezadovoljni sa izborom, cinjenica je da itekako moze da iznenadi.
Ja bih bar voleo da se radujem nastupu i da navijam od srca, pa malar i opet bili 18i. U tome mi je razlika

Ne razumem i nikada neću razumeti ljude koji žele sve najgore sopstvenom predstavniku samo zato što njihov favorit nije pobedio. 😕
Kod mene to nije slucaj, nisam imao jasnog favorita. Cak i kad ne pobedi moj favorit, kao prolse godine, navijam uvek za nas.
Princ mi je samo postao veoma iritantan nakon objavljivanja pobede i revamp mi se realno ne svidja.

Ne zanima me plasman ove godine ali vidim pozitivan odjek fanova na revamp, možda se i uvuče u finale, ali ja ne bih voleo, čisto da to bude za nauk RTS-u kakve metuzaleme stavljaju u žiri.
Ne vjerujem da bi to nešto promijenilo. Situacija je bila takva kakva je bila, možda bi bio neko mlađi da nije bilo, što reče Džordži, "kolektivnog bježanja sa časa"

Kod mene to nije slucaj, nisam imao jasnog favorita. Cak i kad ne pobedi moj favorit, kao prolse godine, navijam uvek za nas.
Princ mi je samo postao veoma iritantan nakon objavljivanja pobede i revamp mi se realno ne svidja.
Nisam mislio na tebe ni na bilo koga ovde, nego kažem generalno.

Skroz je ok da ti se predstavnik ili pesma ne sviđaju pa i da ne navijaš za svoju zemlju. Ali da ti prvi najstrašnije pljuješ, vređaš, izmišljaš gadosti o sopstvenom predstavniku je baš too much. Ružno i jadno.

I na kraju se uvek pitamo zašto tako loše prođu naši predstavnici a mi prvi uvek napadamo svoje. Ne postoji onaj koga nismo kao narod napadali. Po tome smo jedinstveni i niko nam nije ravan. Druge nacije to bar ne rade javno kao mi i ne sabotiraju sami sebe.

Uverio sam se da ljudi koji su prošle godine sa pravom bili ogorčeni na Breskvicu sada pokazuju kakvi su zaista. Baš ti koji su bili najglasniji u osudi njenih fanova sada rade mnogo gore stvari, a neke spadaju i u ozbiljna krivična dela. I to samo jer njihov favorit nije pobedio.

Izvini, a iz kog i razloga bih navijala za pesmu- izvodjaca cija muzika je hiljadu godina daleko od onoga sto ja slusam? Nije rec o tome sto nije pobedio moj favorit vec o tome sto me je blam da moju zemlju predstavlja zastarela neinspirativna pesma iz proslog veka i cringe nastup.

Nisam mislio na tebe ni na bilo koga ovde, nego kažem generalno.

Skroz je ok da ti se predstavnik ili pesma ne sviđaju pa i da ne navijaš za svoju zemlju. Ali da ti prvi najstrašnije pljuješ, vređaš, izmišljaš gadosti o sopstvenom predstavniku je baš too much. Ružno i jadno.

I na kraju se uvek pitamo zašto tako loše prođu naši predstavnici a mi prvi uvek napadamo svoje. Ne postoji onaj koga nismo kao narod napadali. Po tome smo jedinstveni i niko nam nije ravan. Druge nacije to bar ne rade javno kao mi i ne sabotiraju sami sebe.

Uverio sam se da ljudi koji su prošle godine sa pravom bili ogorčeni na Breskvicu sada pokazuju kakvi su zaista. Baš ti koji su bili najglasniji u osudi njenih fanova sada rade mnogo gore stvari, a neke spadaju i u ozbiljna krivična dela. I to samo jer njihov favorit nije pobedio.
Ma pljuvačine ima u svakoj državi, naletio sam na neke viralne klipove Baller i svi komentari su bili na njemačkom i negativni uz hiljade lajkova podrške. Evo sad i Marko u Hr baš dobija užasne komentare

Sa ostalim se slažem, pretjeruje se sa mržnjom. Meni je antipatičan i pjesma mi je samo okej, jedna od najslabijih srpskih, ali nije toliki horor kakvim se često predstavlja. Navijam za finale a tamo i da bude poslednji, sve pet

Ne moram ja da navijam, vidim ima fanove u Izraelu 😀

Mislim da njega jedino mogu da spasu GospodZe koje inace glasaju za Slimana i Mangonija.

IMG_6094.webp

A mislis da bi sa nekim drugim ove godine bili iznad 17-18.mesta?
Koliko god smo mi nezadovoljni sa izborom, cinjenica je da itekako moze da iznenadi.
Misliš na to da Princ,zahvaljujući tome što je revamp radio Željko Joksimović,ipak možda završi na levoj strani tabele?

Misliš na to da Princ,zahvaljujući tome što je revamp radio Željko Joksimović,ipak možda završi na levoj strani tabele?
Ja mislim da može. Željkovo ime nam je kec u rukavu i nešto što nam definitivno ide u prilog.

To bi bilo slično kao Portugalija sa The Black Mamba 2021. Svi su im predviđali zadnje mesto u polufinalu,a oni ne samo da su prošli,nego su završili na levoj strani tabele.

Sve je moguće, ne kažem da će se leva strana tabele desiti ali me ne bi iznenadila.
Svesni smo da je godina jako loša i da je apsolutno sve otvoreno.

Možda baš ove godine taj čuveni žiri u potencijalnom finalu nagradi Princa lepim poenima, kada mi to ne očekujemo.

U subotu objavili celu pesmu tj.rewamp a u petak sam čuo kao i većina ovde samo onih 30.ak sekundi. Bez da je bilo ko znao uopšte pa ni ja, da je Željko Joksimović radio na rewampu, napisao sam ovaj post na 28.strani jer sam čuo Princa sa tipičnim Željkovim ukrasima u pevanju u samo tih 30 sekundi. Bravo za mene! 😉😊🤣

Attachments

• Screenshot_20250319_233857_Chrome.webp
    Screenshot_20250319_233857_Chrome.webp
    29.3 KB · Views: 22
Back