MrBosonog
Ekspert
Mislim da moze da pobedi.Misliš na to da Princ,zahvaljujući tome što je revamp radio Željko Joksimović,ipak možda završi na levoj strani tabele?
Boze svasta sa tvojim mozgom.
Mislim da moze da pobedi.Misliš na to da Princ,zahvaljujući tome što je revamp radio Željko Joksimović,ipak možda završi na levoj strani tabele?
Denza, druže, izvukao sam te kao zadatak na prethodnom FSC-u, ali se nisam proslavio!Pozdrav drustvo. Denza is back, temporarily
Meni se svidja Princov revamp
Kakav užasan stajling. Ličio je na dzak koji je vezan njegove m kosom. Nikad mi nije delovao niže. Ovako može da se obuče kad poraste još 20 cm.Princ je sinoć uživo otpevao novu verziju "Mile" u Lisinskom u Zagrebu, gde je bio gost na koncertu Frajli.
Ceo nastup možete pogledati na sajtu Telegrafa
https://www.telegraf.rs/jetset/vesti-jetset/4075472-ovacije-za-princa-u-zagrebu-veceras-prvi-put-milu-izvodim-uzivo
Sa njima zajedno otpevao je i "Nedostaješ mi ti" Olivera Dragojevića.
Da meni su ovi njegovi hejteri na istom nivou kao prosle godine svi koji su bili protiv Teya Dore!Ne razumem i nikada neću razumeti ljude koji žele sve najgore sopstvenom predstavniku samo zato što njihov favorit nije pobedio.![]()
Uopste nije tako ni ja nisam odusevljen izborom ali ga nepljujem!Pa i vi ste nama kao Breskvini botovi!
Kad se već poredimo![]()
Presek stanja 4. dan od izlaska revampa:Presek stanja 3. dan od izlaska revampa:
430.000 pregleda
5.724 lajka
1.518 komentara
Trending u Srbiji #25
Odlično stojimo sa brojkama, lajkovi jedino malo škripe i ima dosta dislajkova na pesmi.