rs Srbija 2025: Princ - Mila

Princ je sinoć uživo otpevao novu verziju "Mile" u Lisinskom u Zagrebu, gde je bio gost na koncertu Frajli.

Ceo nastup možete pogledati na sajtu Telegrafa
https://www.telegraf.rs/jetset/vesti-jetset/4075472-ovacije-za-princa-u-zagrebu-veceras-prvi-put-milu-izvodim-uzivo

Sa njima zajedno otpevao je i "Nedostaješ mi ti" Olivera Dragojevića.
Kakav užasan stajling. Ličio je na dzak koji je vezan njegove m kosom. Nikad mi nije delovao niže. Ovako može da se obuče kad poraste još 20 cm.
A pevao je odlično.

Presek stanja 3. dan od izlaska revampa:

430.000 pregleda
5.724 lajka
1.518 komentara
Trending u Srbiji #25

Odlično stojimo sa brojkama, lajkovi jedino malo škripe i ima dosta dislajkova na pesmi.
Presek stanja 4. dan od izlaska revampa:

543.000 pregleda
6.330 lajkova
1.814 komentara
Trending u Srbiji #23

Kod mene ga je revamp definitivno podigao i to za 7. mesta. Meni je ovo daleko od naše najgore pesme, ništa mi ne može biti gore od Kona i Moje 3, glavni problem mi je ovakva pesma u 2025. godini i njegov neiskorišćeni vokalni potencijal.

On sam reče kad se Željko uključi u projekat uspeh je zagarantovan. Znači pucaju i on i RTS na visok plasman. 😁

Kako Princ ima 616 hiljada pregleda na zvanicnom ESC kanalu a poslednjem mu je objavljen video? Da li mislite da placa reklamu? Ili kupuje preglede - da li je to moguce uopste?

Princ bi za Evroviziju mogao da izabere modernizovanu verziju srpske narodne nošnje, spojenu sa savremenim detaljima, poput svetlećih elemenata ili luksuznog smokinga sa metalnim akcentima. Takođe, mogao bi da se odluči za odelo u bojama srpske zastave, čime bi istakao svoju povezanost sa tradicijom, ali i unio moderni šarm u svoj nastup.

Back