rs Srbija 2025: Princ - Mila

Ako cak dospe do npr. 12. mesta, (vrlo tesko da kazem nemoguce) necu promeniti msljenje o pesmi i izvodjacu, ne zanima me ovaj entry. Ali mozda se provuce u finale zahvaljujuci mamama i raznim Toy i Goy. Npr.

IMG_6230.webp
IMG_6229.webp

@Pipi probaj da pronađeš nešto u pesmi li nešto vezano za samog Princa, neki deo koji ti se kod njega sviđa. Tako ćeš ga zavoleti. Ja tako radim sa našim predstavnicima koji nisu moja šoljica čaja. Uspeva. 😂

Meni je dovoljno sto su nasi predstavnici da bi ih podrzao, ali opet pokusavam da nadjem nesto pozitivno, to sto Aleksa49 pise. Evo recimo, Luke Black - Samo mi se spava. To mi je jedna od najlosijih pesama na Evroviziji (bar u ovom veku), ali mi se recimo svideo nastup i na to sam se fokusirao i o tome komentarisao i nadao sam se da mozemo nastaviti niz za plasman u finale.

Koliko li to kosta.
Ako uzmemo u obzir audio snimak i nastup sa pze dobrih 1000€ ako ne i više. To znači samo jedno, ogroman nam je budzet ove godine.

Raduje me što su kartice po Evropi sigurno već spremne! 😁

Mila je miljama bolja od Sobralove pesme ali teško da može da obori taj broj poena jer nas Evropa i njihov žiri jednostavno mrzi. Ali oboriće sigurno Marijin i Konstraktin broj poena od publike ako uđe u finale. Imam dobar predosećaj jer će dijaspora da istroši i zadnju paru na ovu bajkovitu pesmu i njenu iskrenu emociju.
Мила ти се дрогираш, то сад свако зна
Мила, игла теби чини чуудаааа
Ипак нема разлога
Да дрогу дајеш другима
Јер скупа су времена настала
Мила

🪡🪡🪡

Da li tamo kupuje kartice? 🤣
Mada ne bi bilo loše da se to uradi u nekim zemljama poput Luksembuga, Malte, Gruzije, Letonije

Mislim da ćemo na kraju stvarno uspeti nekako da se uguramo u finale, samo se nadam da će nastup imati neki koncept i da neće biti nešto slično spotu ili nastupu sa pze-a. Neki su pisali (ili neko) da bi nastup trebao da bude nešto nalik Malom princu, po meni bi to bio pun pogodak, pa makar i ispali u polufinalu. Pesma mi se lično ne sviđa i nema ništa konkurentno u sebi, ali smatram da bi dobar i zanimljiv nastup mogao da je progura dalje.

Dobar nastup u kuhinji Rts-a se krčka, mhm.

Њега треба слати на неуралгичне тачке широм света, не на журке. Јер кад запева ову своју успаванку и борци Исламске државе се претварају у мазне успаване мачиће

U fazi sam kad hoću da se ugura u finale ili da makar ispadne kao 11. u inat onima koji mu predviđaju pretposlednje mesto. Definitivno ne zaslužuje 36. mesto u MES-u, ima mnogo gorih pesama ove sezone.

Back