Luku ali i Teyu, ne vezano za fanove koji su ih podržali i ovde i u Evropu, a koji su kap u moru kada krene glasanje širom Evrope, definitivno su se samo zahvaljujući dijaspori i progurali nekako u to finale.
A od tih stranih fanova i tog silnog ,,obožavanja" Luke i Teye,

ne dobismo ništa sem bujne mašte i puste želje da ćemo nešto više postići, a na kraju se oboje, ni pesmama a posebno nastupima, uopšte nisu izdvojili iz mase, već ih je ista debelo progutala i izgledali su totalno nebitno.
Stefan je miljama harizmatičniji i sceničniji od Luke i Teye bar meni, a srbi u dijaspori realno više vole glasčine i vajb balkana kakav god bio, nego mirne balade gde se tekst jedva razume bez čitanja ili eksperimentalne pesme poput Lukine, takodje teško razumljive bez čitanja a čiji vajb ja lično volim.
Bez obzira na otvoreni hejt prema Princu, što fanova ovde ali i u Evropi, preživi li Princ ovo mnogo teže polufinale, u finalu ni u kom slučaju ne vidim da će ni bodovno a ni rezultstski biti ispod Teyinog rezultata, čak mislim da ako bude imao kvalitetan nastup i kadriranje, da će ga nadmašiti.
Pesma ,,Mila" ne prati trendove savremene Evrovizije i sa time se apsolutno slažem ali koliko god to sada deluje svima kao mana, u moru sličnih krindž/treš pesama ove godine i eksperimenata, ovo se može izdvojiti i privući sredovečne glasače širom Evrope ali i mladje koji su manjina ali vole ovakve pesme i prepoznaju i žele da podrže kvalitet.
,,Milu" ali u novom aranžmanu slušam svakodnevno više puta i sve više je volim, te mi je definitivno prerasla prethodne dve naše pesme, postala puno draža pesma i od Balkanike, Nevene pa i Hurricane.
Zvuči suludo ali je tako, a možda dodatno i zbog empatije koju imam zbog hejta prema srpskom predstavniku ove godine, njegovom trudu i pristupu projektu koji respektujem, postao mi je od omraženog lika po objavi imena, jedan od najdražih predstavnika ali i naših pesama na ESC-u.