rs Srbija 2025: Princ - Mila

Finska, Izrael, Austrija, Malta i Češka su po meni skoro pa 100% sigurni na televotingu, Grčka nekih 80% a svi ostali manje više imaju šanse sem Gruzije. Australija, ništa u boljoj poziciji u odnosu na sve ostale za prolaz.

CG nema glasački potencijal ali možda se provuče jer su mnogi iziritirani sto nastupa kao druga a zemlja je povratnik, pa će je podržati na televotingu. Voleo bih da prodje svakako.

Najmanje bih voleo da prodju Irska, Danska i Luksemburg a Letonija mi je previše repetativna iako je unikatna pa i kvalitetna.

Srbija i Litvanija su mi najsigurnije nakon Izraela, Finske, Malte, Austrije, Češke i Grčke. 6 mesta su skoro pa sigurno popunjena a za 4 sledi žestika borba.

Ovi ,,sigurni" samo nastupima ako ne zas.u nešto pa ispadnu ali ih fanovi bar vole i po tome ih i vidim kao sigurne. Nastupi u polufinalima ce reći sve, pakete hoćemo. 😁

• Like
Reactions: FFM
Po mom mišljenju Armenija i Gruzija su DOA. Latvija sumnjam da će ispasti.

Tu su još Češka, Danska, Luksemburg i Irska koji su po meni na tom tankom ledu i koje Srbija može prestići po glasovima. Crna Gora isto, ali Nini je Klavdia najveća konkurencija.
Mislim da Češka ima više šansi od nas, Luksemburg, Danska i Irska manje. Klavdia bi vrlo lako mogla da bude šok NQ ako ne popravi nastup.

Nina nažalost nema ama baš nikakve šanse za finale. Ne znam šta treba da se desi da bi prošla a još je sama rekla da nastup ostaje isti kao na Montesongu

CG nema glasački potencijal ali možda se provuče jer su mnogi iziritirani sto nastupa kao druga a zemlja je povratnik, pa će je podržati na televotingu. Voleo bih da prodje svakako.
Čisto sumnjam da će se to desiti, to samo pišu po komentarima, ali sad da baš masovno ljudi glasaju.🤔Voleo bih da se desi ali je nerealno.

Moj predlog za nastup:

vendi-vesna.gif

Odgledao sam neki intervju Princa, izgleda da ce nastup biti zasnovan na mitu o Orfeju i Euridici, imacemo silazak u podzemlje kao deo nastupa.
Možeš li molim te da postaviš link da poslušam?
Onda ispada ništa od Egziperijeve bajke o Malom Princu...🙁

Svi su valjda videli. Ima više polugolih fotki i videa (bez majice), na svom Instagram profilu, tako da svako može i sam da proceni tu stranu, bez potrebe da pita druge.

Iz ugla jednog muškarca čista 10-ka.
Mislim da bi svaki dečko poželeo takvu građu i takvo telo, momci sa foruma će se sigurno složiti. 😍
Ali radije prepuštam devojkama da ga ocenjuju, mislim da će biti objektivnije, ipak je ovo muška solidarnost. 😁

Zašto pakao? Mit o Orfeju i Erudici je izuzetno zanimljiv i može da se napravi baš kreativan nastup. Mistično, puno dima, neizvesnosti, podzemlje, greh, nesrećna ljubav...
A s obzirom na ga radi Ljuba ne sumnjam da će biti tako. Jedino me plaši da ne bude previše taman i mračan.
Po svemu sudeći ostaju on i devojka sami na sceni.

Zanimljiv je taj mit, samo iskreno, ne znam kako to može da se uklopi u nastup a da ne bude kao školska priredba. Da je spot, pa ok, ali ono, možda griješim i volio bih da griješim i da bude moćno

Zašto pakao? Mit o Orfeju i Erudici je izuzetno zanimljiv i može da se napravi baš kreativan nastup. Mistično, puno dima, neizvesnosti, podzemlje, greh, nesrećna ljubav...
A s obzirom na ga radi Ljuba ne sumnjam da će biti tako. Jedino me plaši da ne bude previše taman i mračan.
Po svemu sudeći ostaju on i devojka sami na sceni.
Mislim da je ovo bilo dvosmisleno, posto je i sam mit o putu kroz pakao.

• Like
Reactions: FFM
Pa da kad tako pogledaš jeste, može dvostruko da se protumači. Ali mislim da se njegov komentar "pakao" nije odnosio na Orfejov silazak u njega u nameri da spase Erudiku... ili "pakao" kao iskušenja kroz koja prolazi...već na samu ideju tako osmišljenog nastupa koju verovatno smatra izuzetno lošom

Back