Lignjoslav
Ekspert
Volim kad se bivsa Juga druzi. Jako je lepo to videti, dok se politicari medjusobno svadjaju... 

Slazem se 100% i zato sam sebe nerviram sto konstantno slusam ovu njegovu obradu RegineNaravno da ne mora da kaže da ima lošu pesmu, zato sam i napisala da je u redu imati samopouzdanje. A jedno je samopouzdanje, a drugo je njegovo neosnovano hvalisanje na sva usta. Jedan od sto primera je kad je rekao u Ami G Show-u kako danas nema hitova, kvalitetnih pesama i kako muzičari nisu autentični. A apsolutno ništa vezano za njegovu muziku nije kvalitetno, a još manje autentično. Jedino po čemu se izdvaja od većine domaćih pevača je izgled, ali se ne bavi modelingom, tako da to ne igra nikakvu ulogu. Pogledala sam dovoljno, kako sada kada se takmiči, tako i pre. I ne radi on to na glup i providan način kao Breskvica, jer kao što sam rekla, nije glup, ali perfidno stalno provlači ovakve stvari.
Slažem se sa ovim, al sve u paketu od načina pevanja do pesama su mi bolji neki drugi mladji muški pop pevači sa PZE-a od njega.Тако да, у праву је кад каже да је слаба понуда, али није да је и он понудио много до сад. Мора да промијени сараднике
Ma on je pokazao kakav je kada je izjavio da su skoro sve naše esc pesme teško đubre. A onda on dođe sa Ljubi, ljubii doveka, Cvet sa Istoka i MilaJa stvarno ne mogu ove njegove delulu izjave. Treba imati samopouzdanje, ali ovo jeftino estradno razmišljanje, kao da si uvek najbolji, uvek kidaš, svi će da padnu na dupe kad vide kako si unapredio nastup, kako mi UVEK prolazimo super sa baladama, pa ćemo eto i sa njegovom… Svaki put spustim malo gard i kao, ajde, nije glup, možda kaže nešto pametno i zanimljivo, ali ne. Prosto ne može da prođe nijedna izjava bez ovakvih nebuloza i stava kao da je vrhunski umetnik koji je sam pisao svoju dubokoumnu pesmu, koji živi svoju umetnost i kako mi dugo nemamo hit u našoj muzici, pa je zato on tu, tako autentičan, sa toliko drugačijim i kvalitetnim pesmama, i da ga zato ljudi vole. Ne mogu više ni da se setim šta je sve pričao.
Kao, daj malo zrelosti i samosvesti u pogledu na sebe i svet oko sebe. Da bar ima nečim da potkrepi ovo što govori, nego je toliko daleko od toga. Prosto, ogromna je razlika kad neko zrelo analizira ono što stvara i njega sa ovakvim PR izjavama, koje izgleda nisu samo tu zbog marketinga, nego je on stvarno toliko delulu da u sve ovo veruje.