rs Srbija 2025: Princ - Mila

Ja stvarno ne mogu ove njegove delulu izjave. Treba imati samopouzdanje, ali ovo jeftino estradno razmišljanje, kao da si uvek najbolji, uvek kidaš, svi će da padnu na dupe kad vide kako si unapredio nastup, kako mi UVEK prolazimo super sa baladama, pa ćemo eto i sa njegovom… Svaki put spustim malo gard i kao, ajde, nije glup, možda kaže nešto pametno i zanimljivo, ali ne. Prosto ne može da prođe nijedna izjava bez ovakvih nebuloza i stava kao da je vrhunski umetnik koji je sam pisao svoju dubokoumnu pesmu, koji živi svoju umetnost i kako mi dugo nemamo hit u našoj muzici, pa je zato on tu, tako autentičan, sa toliko drugačijim i kvalitetnim pesmama, i da ga zato ljudi vole. Ne mogu više ni da se setim šta je sve pričao.
Kao, daj malo zrelosti i samosvesti u pogledu na sebe i svet oko sebe. Da bar ima nečim da potkrepi ovo što govori, nego je toliko daleko od toga. Prosto, ogromna je razlika kad neko zrelo analizira ono što stvara i njega sa ovakvim PR izjavama, koje izgleda nisu samo tu zbog marketinga, nego je on stvarno toliko delulu da u sve ovo veruje.

Da ne priča u superlativu o pesmi rekli bi kako je neambiciozan, kako samo hoće da se promoviše i nije ga briga za Evroviziju i naš plasman.

Нисам гледао много његових интервјуа па не могу да коментаришем како и шта прича, погледао сам један данас и све што је причао било је на мјесту скроз

Naravno da ne mora da kaže da ima lošu pesmu, zato sam i napisala da je u redu imati samopouzdanje. A jedno je samopouzdanje, a drugo je njegovo neosnovano hvalisanje na sva usta. Jedan od sto primera je kad je rekao u Ami G Show-u kako danas nema hitova, kvalitetnih pesama i kako muzičari nisu autentični. A apsolutno ništa vezano za njegovu muziku nije kvalitetno, a još manje autentično. Jedino po čemu se izdvaja od većine domaćih pevača je izgled, ali se ne bavi modelingom, tako da to ne igra nikakvu ulogu. Pogledala sam dovoljno, kako sada kada se takmiči, tako i pre. I ne radi on to na glup i providan način kao Breskvica, jer kao što sam rekla, nije glup, ali perfidno stalno provlači ovakve stvari.

Чињеница је да је вјероватно најбољи млађи мушки вокал на сцени (конкуренција је преслаба свакако + млади чисти поп пјевачи готово да и не постоје), али исто тако је истина и то да нема неки аутентичан звук а ни хитове за сад.

Тако да, у праву је кад каже да је слаба понуда, али није да је и он понудио много до сад. Мора да промијени сараднике

Naravno da ne mora da kaže da ima lošu pesmu, zato sam i napisala da je u redu imati samopouzdanje. A jedno je samopouzdanje, a drugo je njegovo neosnovano hvalisanje na sva usta. Jedan od sto primera je kad je rekao u Ami G Show-u kako danas nema hitova, kvalitetnih pesama i kako muzičari nisu autentični. A apsolutno ništa vezano za njegovu muziku nije kvalitetno, a još manje autentično. Jedino po čemu se izdvaja od većine domaćih pevača je izgled, ali se ne bavi modelingom, tako da to ne igra nikakvu ulogu. Pogledala sam dovoljno, kako sada kada se takmiči, tako i pre. I ne radi on to na glup i providan način kao Breskvica, jer kao što sam rekla, nije glup, ali perfidno stalno provlači ovakve stvari.
Slazem se 100% i zato sam sebe nerviram sto konstantno slusam ovu njegovu obradu Regine 🤣
Predobro peva lik, ali kada su ti pesme Zeljko Joksimovic sa AliEkspresa, treba da nadjes balans sa izjavama u javnosti.

Ja sam slušao gotovo sve njegove intervjue posle pobede na pze do danas. Nigde mi ne zvuči prepotentno, sasvim je realan i iskren. Sam kaže da je za njega cilj finale, ne puca na neko visoko mesto. Činjenica je da gotovo nema kvalitetnih pesama ove godine.

On nije pričao o vokalu, nego o pesmama. A samo dobar vokal nije dovoljan za uspeh, sa njim može da peva u kafani, nekom baru, restoranu, šta god...potrebna je i dobra pesma. Mnogi uspešni muzičari nisu možda bili vanserijski vokali, ali su imali pesme koje su ostavljale neki trag. Lepo on peva, ne falšira i to je činjenica. Ali ni za vokal ne mislim da je tolko unikatan i poprilično jednolično i slično peva sve pesme, i ne prodaje mi nikakvu emociju niti na nekin način priča priču igrajući se sa svojim vokalom i raznim ukrasima koji mogu da naglase neki deo pesme. I još to ograničeno mišljenje da samo kroz balade može da se pokaže dobar vokal, iako je nekad teže pevati neke brže pesme. Ponavljam, lepo peva, ali po mom mišljenju previše predvidivo i dosadno. Ne mislim da je najgori muzičar kod nas, niti da ga treba mrzeti, ali samo hoću da kažem da mi smeta ta nesnovana nadobudnost i nadovezala sam se na izjavu da su svi pevali sa njim u glas.

Тако да, у праву је кад каже да је слаба понуда, али није да је и он понудио много до сад. Мора да промијени сараднике
Slažem se sa ovim, al sve u paketu od načina pevanja do pesama su mi bolji neki drugi mladji muški pop pevači sa PZE-a od njega.

Ja stvarno ne mogu ove njegove delulu izjave. Treba imati samopouzdanje, ali ovo jeftino estradno razmišljanje, kao da si uvek najbolji, uvek kidaš, svi će da padnu na dupe kad vide kako si unapredio nastup, kako mi UVEK prolazimo super sa baladama, pa ćemo eto i sa njegovom… Svaki put spustim malo gard i kao, ajde, nije glup, možda kaže nešto pametno i zanimljivo, ali ne. Prosto ne može da prođe nijedna izjava bez ovakvih nebuloza i stava kao da je vrhunski umetnik koji je sam pisao svoju dubokoumnu pesmu, koji živi svoju umetnost i kako mi dugo nemamo hit u našoj muzici, pa je zato on tu, tako autentičan, sa toliko drugačijim i kvalitetnim pesmama, i da ga zato ljudi vole. Ne mogu više ni da se setim šta je sve pričao.
Kao, daj malo zrelosti i samosvesti u pogledu na sebe i svet oko sebe. Da bar ima nečim da potkrepi ovo što govori, nego je toliko daleko od toga. Prosto, ogromna je razlika kad neko zrelo analizira ono što stvara i njega sa ovakvim PR izjavama, koje izgleda nisu samo tu zbog marketinga, nego je on stvarno toliko delulu da u sve ovo veruje.
Ma on je pokazao kakav je kada je izjavio da su skoro sve naše esc pesme teško đubre. A onda on dođe sa Ljubi, ljubii doveka, Cvet sa Istoka i Mila 💀 Prepotentan je bez pokrića, sorry njegovim malobrojnim fanovima, ali to je moje mišljenje.

Back