rs Srbija 2025: Princ - Mila

Do polufinala idemo u top 5. 😍
Ja oko prolaska u finale uopšte više ne brinem.

Naravno da će opet sve biti "na mišiće". Ako uđemo u finale, bićemo ponovo border Q, sve više od toga mi iz ove perspektive deluje kao nemoguća misija. Ostaje da vidimo još taj nastup, ali ja ne očekujem ništa epohalno, uprkos najavama.

Колико би било генијално опет проћи са 10. мјеста хаха

Није да су сад клаџе толико значајне али опет, како је почело и каква су предвиђања била, сама чињеница да се сад сматра да смо финалисти добра је ствар

Отприлике мислим да је и овдје неко просјечно мишљење да ће пласман бити
9-11. мјесто у пф, или за длаку пролаз или за длаку испадак

Dugo su nas stavljali u prvu grupu nastupa u polufinalu i sada su nam dali drugu grupu i tu smo izvukli dobar broj . Meni deluje da smo politički interesantniji ove godine i to mi mirise dobro i na žiri konačno, ukoliko prodjemo u finale naravno , što je 50:50.

Dugo su nas stavljali u prvu grupu nastupa u polufinalu i sada su nam dali drugu grupu i tu smo izvukli dobar broj . Meni deluje da smo politički interesantniji ove godine i to mi mirise dobro i na žiri konačno, ukoliko prodjemo u finale naravno , što je 50:50.
Politički smo interesantni zbog cele ove situacije što traje od novembra.

Ah, zašto? Baš kada sam pomislio da će akcenat za naš nastup ovaj put biti isključivo na Princu i napokon na kadriranju mi imamo plesače.
To je još uvek samo pretpostavka. Još ništa nije sigurno, a nije ni on spominjao u intervjuima.

Можда буду иза платна неког па се само сијенке буду видјеле

Biće sigurno nešto vezano za podzemlje, pošto nastup prati grčki mit o Orfeju i Erudici.
Može tu da se napravi lep nastup sa plesačima, ali fokus mora da ostane Princ i krupni kadrovi.

Jaoo samo da to dvoje barem nemaju neku kliše i pase interpretativnu koreografiju sa mlataranjem, grljenjem i da on nju diže u vazduh, nego da ih nekako drugačije ukombinuju u nastup :rolleyes:🙏

Mislim da ćemo ispasti totalni kreteni ako odemo sa ,,Mia Dimšić" nastupom, koji ne da nema smisla, nego je čist krindž u kontekstu Evrovizije.

S druge strane, teško da postoji veći krindž od nastupa Bojane Stamenov – gledano iz publike tj. snimljeno jednom kamerom. Totalna katastrofa: od koreografije, preko kostima, do frizure – da je i ne spominjem. Ipak, u lajvu su to sve prilično ispeglali dobrim kadriranjem, njenom harizmom i na kraju je delovalo jako korektno.

Rad kamera je ključan! Ako uzmemo u obzir kako su uradili nastup za Filarrija na PZE-u (iako je sada u pitanju balada), nadam se da će sve izgledati bar oku ugodno.

Oba nastupa Princa na PZE-u bila su vizuelno simpa i prijatna (iako ne skroz po mom ukusu), ali ni to više nije dovoljno u kontekstu ESC-a. Uzdam se da Princ i njegov tim znaju šta žele da postignu s nastupom, da su pažljivo slušali kritike, a jesu, i da neće stvar prepustiti RTS-u. Jer u tom slučaju, domaćini će iskoristiti priliku da kroz naš nastup prikažu što više arenu, koristeći daleke kadrove –baš kao što je bio slučaj sa Teyom.

Back