rs Srbija 2025: Princ - Mila

Plašim da ćemo se,ako Princ ispadne,a ova društvena kriza potraje,a sigurno hoće,jer za mnoge političke promene trebaju godine i godine,možda povući sa Evrovizije 2026,bez obzira na to u kojoj zemlji bude bila održana.

Možda i bude zbogom Srbijo zauvek,kao sa Turskom nakon 2012,BiH nakon 2016,Mađarskom i Belorusijom nakon 2019,Rusijom nakon 2021,Bugarskom i Severnom Makedonijom nakon 2022 i Rumunijom nakon 2023.

I ja verujem da ako ispadnemo ove godine, da nam povlačenje sledeće godine ne gine, iako su učešće najavili, a ako se još ukine i TV pretplata, onda gotovo pa izvesno da nas neće biti a da će izgovor biti loša finansijska situacija i društvene (ne)prilike. Naravno, ostane li ista kamarila na vlasti, zavrnuće RTS-u sve slavine na maksimum, tako da manjak finansija možda i ne bude samo puki izgovor.

Always Sunny Reaction GIF
Fire Elmo GIF
dzidza-turbofolk.gif

Iskulirati je preko potrebno stanje. Sva sreća pa postoje hladne glave ovde. 😎

Skoro večito smo 18.mesto.
Moja pretpostavka da sa Princom ovaj put neće biti tako. Ili ćemo ispasti u polufinalu ili ćemo ući top 15. Priželjkujem i nadam se ovom drugom, ali će iskuljučivo sve zavisiti od nastupa i odziva dijaspore za glasanje.

Ja se još uvek nadam da će PZE nastaviti svoju "tradiciju" i da će na parnu godinu biti vrh.

Back