Imam grupu ljudi koji rade za mene naravno. Placeni smo od strane Princa. Ali dobro nam ide Vidis kako podsticem ljude na promociju Jaoo ljudi cime se bavite.. ovde stvarno covek nema prostora ni za salu niti ista drugo ..jbg
Ulagao je u kupovinu pregleda, kupovinu glasova za PZE umesto da je uloลพio da nadje bolju pesmu
I ako je veฤ izabrao balkansku balada-patetiku a la Zeljko Joksimovic 2004 loลกa verzija onda treba da se drลพi toga a ne da opet promaลกeno ulaลพe u to da na silu bude moderan.
Ja i dalje ne verujem da imamo plamen, to je najskuplja vrsta pirotehnike posle one kao zavese
Gde je bila ova energija za Luku, njemu su bili potrebniji plamenovi vise nego bilo kom nasem predstavniku? Gde su bili efekti za Teyu? Hurricane?
Ili je ipak sve do individualnih timova i ispostavice se da Princ ima bolji tim od Teya Dore
Ne znam, lepo ovo izgleda ali mi nikako ne ide uz pesmu. Drago mi je da vidim da mu je kosa ipak puลกtena. Videฤemo, ima lepe ลกanse za finale svakako.
Teyin individualni tim je odradio odliฤan posao na PZE, nakon toga su svi iz individualnog tima dobili ลกut kartu kako bi RTS ubacio svoje "struฤnjake", ove godine je isti taj RTS doveo tim sa strane koji ฤe da radi nastup, odnosno unajmili su Fillarijev tim sa PZE u nadi da ฤe od babe da naprave devojku.
Nakon ฤitanja ovog opisa mislim da ฤe naลก prolazak zavisiti od kardiranja. E sada ลกta ฤe tu biti Boga pitaj. Znamo kakav je RTS ลกto se toga tiฤe, kadriranje im je uvek bilo osrednje, pa ฤak i loลกe.
Verovatno ฤe se neke stvari iskristalisati nakon snimka sa druge probe.
Iskreno meni jako krivo ลกto je RTS sada reลกio sa uลพeglom pesmom da ulaลพe u pirotehniku a Hurricane bukvalno tri siromaลกne prskalica jer jelte nemaju para.
Iskreno, svakako ne mislim da ฤe ostati bez te publike koja mu je ciljna grupa jer su to pre svega samo ลพene! Doslovno moze i da se poljubi sa nekim od plesaca verovace mu jer kao ลกto rekoh: ลพene! ล to se mene tiฤe ne mislim da je na gubitku.
Boลพe pomozi nisu im dali da snimaju probu, te se nadaju da ฤe sutra moฤi da pogledaju snimak kada OrgAniZatOri podele snimak (valjda sam dobro razumeo)
Sudeฤi kakvu diskografiju ima i ko mu je PR, nije ni ฤudo ลกto i pored dobrog reditelja igraju na kartu kiฤa. Dijaspora ฤe se sigurno odazvati, ali u kolikom broju videฤemo. Zavisiฤe mnogo i od ostalih pf nastupa, kao ลกto je slab PZE imao ลกok momente, tako ฤe i na slabom ESC svaลกta da ispliva u finalu.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.