rs Srbija 2025: Princ - Mila

Ja volim kada je pesma povezana sa nečim dubljim ali više volim kada se to objasni na jednostavniji način a ne ovako da kroz nastup ti mozgaš šta je pisac hteo da kaže.

Da je tekst takav da ima veze sa Orfejem i Euridikom pa da razumem. :D I ako on kaže da je pesma nastala uglavnom zbog tog mita, ja to ne vidim u tekstu. A ako ima u tekstu onda eto glup sam i ne razumem dubinu pesme.

Sve u svemu, sa srećom Prinče i nadam se makar prolasku u Finale da ne propadne dobar niz prolazaka u finale.

Sad sam pogledao snimak uključenja Duške i Princa iz Beogradske hronike.Vjerovatno Duška misli na snimak sa probe koji su ranjje objavljuvali na yt ili na tik toku da ove godine ne mogu da objave.
Ja nisam bio kući pa nisam stigao da ispratim uključenje. Ako može neko da ubaci link kad objave. Ili ako ima negde po mrežama. Hvala🙂

Ma da, kao Nebulossin nastup, ljudi se satrali da objašnjavaju kako je to zapravo dubokoumno osmišljeno i da su gologuzani zapravo u njenom vlasništvu i ona ih tjera da rade što ona hoće te je tu poruka o osnaženoj i jakoj ženi

Ok Letisija, ali neće ti se niko udubljivati u to, ljudi su vidjeli perverzan nastup i gola dupeta i popili ste jedva dvocifren broj poena od publike na kraju
Kao Sara za PZE.

Svi se secaju dupeta i bacanja nje naokolo, a ona simulirala neka silna umetnicka dela.

Mada to jeste bilo ispalo dobro, iako prekomplikovano.

Kao Sara za PZE.

Svi se secaju dupeta i bacanja nje naokolo, a ona simulirala neka silna umetnicka dela.

Mada to jeste bilo ispalo dobro, iako prekomplikovano.

Konstrakta je imala pesmu sa dubljim značenjem pa je kroz nastup slikovito objašnjavala kontekst pesme ali opet je to bilo tako urađeno da onaj koji sluša i gleda sam donose neki zaključak koji može i ne mora biti tačan. Takve pesme koje te nateraju na razmišljanje a opet nisu mnogo komplikovane i volim i mislim da su dopadljive široj publici. Nadovezao sam se na Konstraktu jer si spomenuo Saru Jo i kako je ipak neka jednostavnost u nastupu pobedila te godine jer se ljudima dopalo ono što vide i čuju i ako možda nisu svi razumeli o čemu se radi.

Last edited:
Zašto se Princ i njegovi plesači pederišu? Pa već su oba polufinala queer-coded, trebaju nam glasovi onih koji ne podnose LGBTQ, pogotovo kad će queer zajednica ionako glasati za JJ-a i girl bops. Rekao bih da se Princ treba skinut i pobrat glasove na temelju seksipila, ali ovaj iz Australije već igra na tu kartu

Whew chile-

Bit će napeto kad će čitati rezultate u svakom slučaju

LIke a poem said by the Prince in the red

Lady Gaga Lgbt GIF by Database數據

Ma idemo u finale to nas prozivaju prve u 2 polufinalu kao i prosle godine ,

Back