rs Srbija 2025: Princ - Mila

Svaki put kad kročim u ovu temu

viki-miljkovic-zvezde-granda.gif

Stvarno si naporan do zla Boga. Ako ti smeta tolika "negativa" jednostavno ne čitaj temu. Aman više. 💀

Definitivno je vokal godine, ali slaba vajda kad nema pesmu u kojoj bi još više došao do izražaja taj talenat.

Ajde dacu mu sansu za prolazak.
Šansi svakako ima. Rekao bih da je i ovo polufinale poprilično neizvesno. Ima nekih 5/6 sigurnih finalista a ostali će se boriti za preostalih nekoliko mesta. Recimo Australija, Češka, Litvanija mi uopšte ne deluju kao sigurni finalisti. Svakako imaju nešto više šansi od Princa ali daleko od sigurnih. Baš je sve moguće i otvoreno, a biće zanimljivo jer stvarno nemam predstavu kako bi publika mogla da glasa. Volim neizvesna polufinala.

Znaci vredjanje na osnovu lekova moze a da se odgovori na par poruka ne moze? Banovati ovog koji vredja. 😤 Ne volim kokosovo mleko samo kokosovu vodu
Nije na osnovu leka nego na osnovu zodijačkog znaka!

Ma je li istina ovo da su ga provocirali neki Albanci prije probe? Eto malo hajpa među narodom, tako sam ja 2018. u grupe sa dijasporom pisao (malo lagao ajd) kako nas ismijavaju mnogi jer šaljemo etno i govore nam da smo staromodni i primitivni i da smo za zadnje mjesto. 8. mjesto kod publike u pf bajooo

Birala sam kako da slikovito opišem doživljaj nastupa.
Kao da su mi u poslastičarnici umesto voćne servirali urnebes salatu.

Ipak sam optimista jer dobar glas se daleko čuje.

Provociranje odgovoriti na poruku sa stavom 😅😅😅😅😅.... ajde ljudi uzivajte malo u zivotu, sto ste toliko puni mrznje i negative... evo saljem vam pozitivnu energiju iz daljine sa jedne plaze.. Princ do pobede, Srbija u finalu!! 🇷🇸🇷🇸❤️‍🔥❤️‍🔥 Sve vas ljubim u karaktere 😘😘😘
Proveri al' mislim da ima još par emodžija koje si zaboravio da upotrebiš.

Teya je uspela ući u finale nasuprot samosabotaži RTS-a, nikakvim budžetom, nikakvom promocijom, o plaćenim reklamama ni da ne pričam. Videćemo da li će vaš Princ koji ima sve to i više uspeti da se progura 🥴 ja se lično nadam da je RTS uložio i u SIM kartice, bojim se da će one biti presudne.

Pa i prosle godine je bilo tako kada je neko nesto lose pisao za Teya Doru. Vecina ovih koji sada pisu negativno su se prosle godine bunili kada neko nesto lose napise sa Teyu. 😉
Pa bilo je i preprošle za Luku, bilo je i prošle za Teyu, ali s tom razlikom što su to bili:
1. Teyini organski fanovi koji su od prvog trenutka bili za nju, a ne naknadni pozitivaši-reakcionari
2. Bilo ih je mnogo više, a bili su i uljudniji i argumentovaniji; ovde bukvalno imamo slučaj da nekoga lično trigeruje što ne vlada neko difoltno patriotsko-pozitivaško jednoumlje jer kao *to tako treba* lol

Meni lično npr. ne smeta Princ kao izvođač, čak mi ne smeta ni nastup kako deluje za sada, smeta mi samo pesma, ali kao entri sveukupno ja mu iskreno želim sreću, vidim ga kao našeg predstavnika i van povremenog sprdanja ga kao takvog zapravo cenim, radije bih da prođe ako može i uspe nego da ne prođe, moje raspoloženje je zapravo pozitivna nula, ali usiljena inspekcija za postovanje na ovoj temi je stvarno preterana priča.

Back