rs Srbija 2025: Princ - Mila

Koliko ce onda da impresionira slovenac?😅
Slovenac će baš teško do finala i žirija. Mi imamo mnogo veće šanse za prolaz. Ali da ako se to nekim čudom desi, mogao bi i njega žiri nagraditi.

Zasto je izasao snimak Finske koja je bila posle nas a nas jos nije? Mi isto ko Hrvatska. Ili je nasa delegacija trazila druge delove nastupa?
Ne objavljuju redom. Nismo samo mi izuzetak.

Opustite se.. sacekacemo...bitno da nas ne prozovu za Finale kao one godine, zadnje hahahahahahahahahha

Možda je Princ loše pjevao, pa traže dio gdje nije bio loš.
Zbog toga sigurno nije, ako nam je nešto siguran adut to je njegov vokal. A i mislim da se ne peva samo jednom na probi, već više puta jer ona traje mislim 20 minuta.

Prozvaće nekoga ko će biti u top 5.
Sigurno neće Izrael i Austriju, vjerovatno ni Finsku, za Maltu bi imalo smisla jer ne prolaze često ali i za nju svi znamo da prolazi, tako da možda fazon Litvaniju za kraj ostave

Meni ne bi cudilo da nas prozovu opet prve ili druge zbog sok efekta

Šef delegacije je za K1 rekao da je pevao na visokom nivou i da je delegacija odabrala 30s koje bi mogle zainteresovati publiku.

Najiskrenije ne vidim da će pevanje biti i najmanji problem ovde. Čovek odličmo peva. Od početka sam imao problem isključivo sa pesmom i što smatram da sa takvim glasom može da napravi mnogo bolje pesme.

Voleo bih da prođe u finale i da počne da snima pesme koje su zapravo konkuretne.

Ne znam ni odakle su se odjendom pojavile sumnje u njegovo pevanje. Oko toga nemamo brige, slike isto baš obećavaju. Glavni fokus sada treba da je na režiji i kadrovima, od toga nam sve zavisi.

Nije toliko važno ni koje po redu će nas pozvati, važno je samo da prozovu.

ps. Kad je @Stefan28 pohvalio nešto u vezi Princa to mora da je neki znak. :love:

Back