Ljudi su se potrudili i napravili nešto što uopšte nije za potcenjivanje. Promeniti nastup od početka do kraja uopšte nije lako
Ima smisla ovo reći svake godine, osim ove.Sve kritike stoje, ali budimo realni... da je ovo ukrajinski ili izraelski nastup svi po posvr****li i verovatno bismo bili na 94% šanse za finale, ali ne... ovo je abitna Srbija, zašto ne bi bila predmet sprdnje. Nervira me ta licimernost kod pomahnitalnih fanica, jednom u životu budite dosledni i iole realni. Ja sam u fazonu whatever, od početka mi se ništa nije svidelo i stojim iza toga. Ali ne možemo biti toliko delulu i u vrh trpati Izrael sa podjednako bajatom i užeglom baladetinom samo jer je Izrael ili Ukrajinu koja je došla sa pesmom koja je potpuno ispod svakog nazovi evrovizijskog kriterijuma, a nas vući po blatu. Sori, ali ne ide.
To je sve tačno, ali to je skroz druga tema. Ja pričam u ovom slučaju konkretno o Princu i njegovom timu koji je osmislio potpuno novi nastup za svega 10 dana. Ideja i koncept nastupa mogu da nam se sviđaju ili ne, ali činjenica je da su oni ovo odlično sproveli u praksi i napravili nešto potpuno novo i to treba pohvaliti. A i pesma je za to kratko vreme dobila novu i mnogo bolju verziju, koju je Princ uživo izveo maestralno.RTS jednostavno nema ljude koji znaju kako da naprave jedan kvalitetan nastup sa dobrom režijom. Svake godine slušamo iste priče kako smo mi mala zemlja, kako nemamo para kako ovo, kako ono, a eto ove godine imamo i za vatru i za dim. Svake godine slušamo kako smo zadovoljni probama i producentima pa na kraju dobijemo kadrove sa Marsa.
I svako botovanje samo da bi se botovalo jeSve sto je bilo na Pze i sto je sad je neuporedivo. I svako insistiranje da se kritikuje samo da bi se kritikovalo je![]()
I tvoje botovanje je kriticno pa te trpimoSve sto je bilo na Pze i sto je sad je neuporedivo. I svako insistiranje da se kritikuje samo da bi se kritikovalo je![]()
To nije botovanje to je podrska!!! Ajde bre skini mi se depresivcu ..idi nadji forum : Depresijanamaksuzivanje i prikljuci seI svako botovanje samo da bi se botovalo je![]()
Stvarno? Ne znam od kada je podrska losa stvar? Znaci priznajes da samo hejtujes pa ti pozitivno misljenje smeta? Svasta. Razmisli malo.Skini se ti svima nama. Svima si se popeo na onu stvar, samo ti ljudi ćute.
Ti si taj koji bi trebalo da razmisliš i da se ugledaš recimo na Aleksu koji od starta pruža podršku uz normalnu komunikaciju i uvažavanje ostalih mišljenja. Ti sa druge strane, ne propuštaš priliku da u svakom drugom postu druge ljude vređaš i nazivaš negativcima i depresivcima jer Bože moj, izražavaju svoje protivljenje tvom stavu. Nemam šta ja da priznajem, svaki post se može tumačiti na različite načine, stvar je izbora kako ćeš ga tumačiti, a smatram da je svaki moj vrlo jasan i nedvosmislen.Stvarno? Ne znam od kada je podrska losa stvar? Znaci priznajes da samo hejtujes pa ti pozitivno misljenje smeta? Svasta. Razmisli malo.
Problem je u tome što ti svojoj podršci ne pridodaješ makar malo realnosti.Stvarno? Ne znam od kada je podrska losa stvar? Znaci priznajes da samo hejtujes pa ti pozitivno misljenje smeta? Svasta. Razmisli malo.