?A koja fora je da nas onaj Tom bojkotuje?sa opisima, kao Srbiju i Izrael kulira? Ne kontam foru.
Ovo.Ako prođe - super, nastavlja se streak. Ako ne prođe - super što ga je baš Princ prekinuo + reality check ne može da škodi.
Bolje da budemo 11 na kladionici u sf2 , nego u samom polufinalu.Irska nam se priblizila, gotovo smo jednaki, do sutra nas prelaze. Tu je i Letonije na 3%![]()
Pa mi iako možda kupimo (što je za sada samo nagađanje) nismo kao oni. Mi kupujemo neku siću čisto da bi se progurali u finale, oni da bi na prevaru pobedili i predstavili se voljenim žrtvama.Ali mene stvarno fascinira to "nadamo se kupljenim karticama", a onda se grozite nad Izraelom npr.![]()
Mislim da je to u sarkastičnon fazonu, jer je isto radio i za PZE.Ali mene stvarno fascinira to "nadamo se kupljenim karticama", a onda se grozite nad Izraelom npr.![]()
Pa zato što i drugi kupuju da bi prošli.Pa to, plus je užasno kontradiktorno, s jedne strane kao nema 6 boljih pjesama od Prinčeve, a s druge strane trebaju kartice da bi prošao? Pa ako je dobar, sta ce mu kartice onda, nek prodje jer se ljudima actually svidio
Prvo skoči, pa reci hop. Da sačekamo mi ipak ceo nastup , pa ćemo da vidimo je l padamo .Ne kontam zasto je Irska 10. Ako ce neko da se ubaci u borbu za poslednja mesta mislim da ce to biti Jermenija i Letonija. Pada Ceska, ali padamo i mi, pa smo na istom rastojanju![]()