rs Srbija 2025: Princ - Mila

Ne kontam zasto je Irska 10. Ako ce neko da se ubaci u borbu za poslednja mesta mislim da ce to biti Jermenija i Letonija. Pada Ceska, ali padamo i mi, pa smo na istom rastojanju :D

Sinoćnji primer Portugala pokazuje da relevantnost kladionica nije baš realna, u principu se sve svodi na šanse. Imao neko 10, 60 ili 80% šanse prolaz, faktički mu dođe na isto jer je sve otvoreno.

Ni ja ne kontam. Irska mi miriše na pretposlednje mesto, pošto je Gruzija zacementirana na poslednjem. Ali pre će se u igru uključiti Danska nego Letonke. Nešto sam pročitao za jeftine poruke u Danskoj i to me baš ohrabruje zbog potencijalno kupljenih SIM kartica naše ekipe.

Ako prođe - super, nastavlja se streak. Ako ne prođe - super što ga je baš Princ prekinuo + reality check ne može da škodi.
Ovo.

Ne zanosite se, niko ovde ne želi da ispadnemo, to što nismo ubeđeni da prolazimo u ovakvoj konkurenciji sa pesmom koja je tokom čitave sezone nebitna i nastupom gde je "WOW" momenat vučenje po podu ne znači da smo "tim ispadanje". Došli smo do tog nivoa deluluizma gde se ostalim nastupima broje sitna zrnca kako bi ubacili sebe u top 10 u polufinalu umesto njih lol, ali samo razmislite malo koliko je realno to što pričate, jer će realnost sutra možda biti daleko drugačija.

Ako prođemo super, nismo prekinuli streak, ako ne prođemo okej činjenica je da naš ispadak neće boleti nikog osim naših ljudi, bićemo zaboravljeni sutra dan.

Ali mene stvarno fascinira to "nadamo se kupljenim karticama", a onda se grozite nad Izraelom npr. 😂
Pa mi iako možda kupimo (što je za sada samo nagađanje) nismo kao oni. Mi kupujemo neku siću čisto da bi se progurali u finale, oni da bi na prevaru pobedili i predstavili se voljenim žrtvama.

Pa to, plus je užasno kontradiktorno, s jedne strane kao nema 6 boljih pjesama od Prinčeve, a s druge strane trebaju kartice da bi prošao? Pa ako je dobar, sta ce mu kartice onda, nek prodje jer se ljudima actually svidio

Ja sam od izbora vrlo indiferentan prema našem ulasku u finale, štaviše, odavno nisam toliko bio u fazonu da mi je zaista svejedno. Znali smo od starta da smo nekonkurentni i nebitni, da je Željkovim revampom samo malo poboljšan sveukupni prilično mlak utisak, i da i ovog puta moramo da se oslanjamo isključivo na glasove dijaspore za prolaz. Da li će biti dovoljno ne znam, ako bude, lepo zbog nastavka kvalifikacija u finale, ako ne, opet ok, jer realno, ono što je prikazano i predstavljeno prosto ne zadovoljava aktuelne kriterijume. Prosto i jednostavno.

Pa to, plus je užasno kontradiktorno, s jedne strane kao nema 6 boljih pjesama od Prinčeve, a s druge strane trebaju kartice da bi prošao? Pa ako je dobar, sta ce mu kartice onda, nek prodje jer se ljudima actually svidio
Pa zato što i drugi kupuju da bi prošli. 🤣
Prvi taj Izrael ali nisu ni oni jedini, oni se samo time i ponose javno, a dok drugi to rade u tajnosti. Ne bi bili ni prvi ni poslednji koji su tako nešto uradili.

Ne kontam zasto je Irska 10. Ako ce neko da se ubaci u borbu za poslednja mesta mislim da ce to biti Jermenija i Letonija. Pada Ceska, ali padamo i mi, pa smo na istom rastojanju :D
Prvo skoči, pa reci hop. Da sačekamo mi ipak ceo nastup , pa ćemo da vidimo je l padamo .

Ја имам осјећај да ће Србија бити Португал и да ће бити пљувачина како је Србија прошла незаслужено умјесто (унеси име фан фаворита) али то ми не смета 😏

Back