rs Srbija 2025: Princ - Mila

@Aleksa49 Podelila je i Konstrakta poziv za glasanje, poŔto si ranije napomenuo da niko nije sem Teye
Jako lepo od nje i pogotovo Jelene TomaÅ”ević koja je svake godine uz naÅ”eg predstavnika. Vidim da sada već mnogi počinju da dele, svi koji podeli da se glasa za naÅ”u zemlju samo pokazuju kakvi su zaista ljudi, koliko nemaju sujete u sebi i koliko vole ovu zemlju i svoje kolege. Bravo za sve njih! šŸ‘

Mislio sam na auteničan fizički izgled. Luka jeste odličan producent i stvaralac moderne muzike i po tome jeste autentičniji od Princa, sa pevanjem gotovo da nema blage veze i to nije čak ni za poređenje. Ali opet kažem da sam mislio na Prinčev izgled ne na muzički izraz.
Al meni ovde nije Luka bitan kod ove teme, nego jel stvarno misliŔ da neko ko isključivo ne beltuje tokom cele pesme nema blage veze sa pevanjem? I da ako je neŔto nežnije i tiŔe, i pevano airy tehnikom da je automatski i falŔ. Tipa Billie Eilish, Lana Del Rey, način na koji je Prince otpevao jednu od njegovih najpopularnijih pesama The Beautiful Ones (koju skroz čudno peva). Inače ovo mislim, nije ni do Luke, Teya Dore ni Princa, nego mi je generalno baŔ povrŔno da se ovako gleda na muziku. Znam kad su oni blizanci sa tiktoka otpevali Ramondu da su ljudi bili u fazonu kako je mnogo bolje nego Teya Dorino mumlanje, a oni stvarno nemaju blage veze sa pevanjem, nego su se samo drali viŔe nego ona. I to da su uvek balade teže za pevanje, a brze pesme lake mi je tek posebna priča...

Sta tacno znaci auteničan fizički izgled? I zasto to Luka nema? @Aleksa49
Lep, atraktivan, zgodan, ističe se zbog svoje kose, brade, obrva... Kada ga vidiÅ” jednom teÅ”ko da ga možeÅ” zaboraviti. Nisam rekao da nema, samo je Princ mnogo upečatljiviji, privlači veću pažnju. To se najbolje može videti iz broja intervjua koje je dao ove godine za strane medije.

Stvarno su ispeglali reziju. I onaj kadar kad ga vuku je manje sloppy. Kadar sa reflektorom odlican, vrlo Slimanesque. Sarovic bio na vezi ocito. ā€œ Konceptā€ mi se i dalje ne dopada, sad vidim i onaj kadar gde mu baletan daje mikrofon koji je William iz wiwi prokomentarisao ā€œleaning on one dancer, receiving otherā€, ali uradili su sta su mogli za kratko vreme. Otpevao odlicno. Da li ce to biti dovoljno? Misterija mi je koja je sad ciljna grupa u pitanju, ko bi mogao da glasa.

Brt kako ovo da tumačim?
Da li da su tvoja predviđanja suprotna onome Å”to se desi, ili da su tvoja predviđanja opuÅ”tena tačna, a panična lažna. šŸ˜‚
Na osnovu odgovora da znam da li ćemo poduvati ili oduvati konkurenciju.
Nisam prorok, a nisam ni savladao do kraja tumačenje sopstvene intuicije viÅ”e tako praznim nagomilane misli. šŸ˜‚

Srecno Princu i citavom timu veceras. Ne sumnjam da ce Srbija veceras biti predstavljena na najbolji moguci nacin. Jak kvalitetan vokal, ekipa na sceni, svakako su koliko vidim svi ostavili na celu sa Princom veoma dobar utisak.

Idemo jako i hrabro, vjerujemo u to finale. Sve i da se ne desi, Srbija se nije obrukala!

Srecno Prince, srecno Srbija! šŸ‡·šŸ‡ø

Da mi je neko rekao da ćemo se poslije konceptualnih umjetnika kao Å”to su Konstrakta, Luka i Teja ponovo vratiti na recikliranu balkansku baladu ne bih mu vjerovao, nakon Nevene sam bio miÅ”ljenja da smo sa tim poglavljem zavrÅ”ili i da će konačno uslijediti vrijeme za neke modernije žanrove u kojima se do tad nismo oprobali tako da mi je ova godina svakako korak unazad na naÅ”oj evrovizijskoj putanji...

Meni će jedino biti žao Srbije i prekida niza od čak Å”est vezanih finala ukoliko dođe do ispadanja (da doguramo barem do 10 pa nek' ljosnemo hahah) a opet i ako se nekim čudom provučemo takođe će mi biti drago isključivo zbog joÅ” jednog naÅ”eg uspjeha pa prema tome Princa izuzimam iz cijele te priče jer se nikad nisam uspio povezati sa pjesmom (koju ni dan-danas nisam do kraja savladao lol) a ni sa njim kao izvođačem (jedan mi je od bezličnijih naÅ”ih predstavnika i pored stasa i glasa). Navijaću svim srcem, iscimao sam se po dijasporskim grupama kao i lani Å”erujući informacije o glasanju tako da se najboljem ishodu - ako se ugura superiÅ”ka a ukoliko ne svakako će biti očekivano, vjerovatno ću osjećati neraspoloženje neko vrijeme s obzirom da sam totalno izgubio feeling kako je ne gledati Srbiju u finalu (sad već davne 2017-e sam osjećao neku čudnu prazninu, nije mi to-to) al' Å”ta je tu je.

Å to se tiče proglaÅ”enja finalista, ako nam je suđeno da upadnemo neka nas prozovu ponovo među prvih 5 a ne da oduže Å”altajući nas po onim split screen-ovima sa druge dvije zemlje a ukoliko s početka imenuju nekog od ovih otpisanih mislim da nam nema spasa, bilo kako bilo nek' je sa srećom, nadam se da idemo po joÅ” jedno finale! šŸ’Ŗ

Daily Viral Spotify 14.05. :

:ch: - 50

:fi: - 60

:no: - 95

*Mnoge države iz naÅ”eg polufinala se već nalaze na ovim listama.

Svake godine sa strepnjom gledam prozivanje finalista, hvala organizatorima Å”to su u novije vrijeme i 2021. i 2024. brzo proglasili, za Konstru sam izludio čekajući, za Luku isto iako sam mislio da je velika Å”ansa da ispadne, i danas će biti isto nerviranje tokom proglaÅ”enja stalno

Treba da nas plaćaju za ovo

Svake godine mi palimo svece i molimo se za prolazak. Od Joksimovica nikada mirni bili nismo. Hocemo li docekati jos jednom u zivotu da budemo sigurni finalisti

Ja sam za Konstraktu bio potpuno miran i siguran u prolaz od početka. Priznajem jesam se uznemirio kada sam video da su ostala joŔ samo dva mesta (pogotvo poslednje) ali sam i dalje verovao da prolazi. Sada sam jako uznemiren.

Back