Jako lepo od nje i pogotovo Jelene TomaÅ”eviÄ koja je svake godine uz naÅ”eg predstavnika. Vidim da sada veÄ mnogi poÄinju da dele, svi koji podeli da se glasa za naÅ”u zemlju samo pokazuju kakvi su zaista ljudi, koliko nemaju sujete u sebi i koliko vole ovu zemlju i svoje kolege. Bravo za sve njih!@Aleksa49 Podelila je i Konstrakta poziv za glasanje, poÅ”to si ranije napomenuo da niko nije sem Teye
Molim vas da se vratite temi. Dakle, akcenat treba da bude na putu Princa ka Pesmi Evrovizije u Bazelu, a ne poreÄenje u nedogled sa drugim pevaÄima ili bivÅ”im predstavnicima.
Al meni ovde nije Luka bitan kod ove teme, nego jel stvarno misliÅ” da neko ko iskljuÄivo ne beltuje tokom cele pesme nema blage veze sa pevanjem? I da ako je neÅ”to nežnije i tiÅ”e, i pevano airy tehnikom da je automatski i falÅ”. Tipa Billie Eilish, Lana Del Rey, naÄin na koji je Prince otpevao jednu od njegovih najpopularnijih pesama The Beautiful Ones (koju skroz Äudno peva). InaÄe ovo mislim, nije ni do Luke, Teya Dore ni Princa, nego mi je generalno baÅ” povrÅ”no da se ovako gleda na muziku. Znam kad su oni blizanci sa tiktoka otpevali Ramondu da su ljudi bili u fazonu kako je mnogo bolje nego Teya Dorino mumlanje, a oni stvarno nemaju blage veze sa pevanjem, nego su se samo drali viÅ”e nego ona. I to da su uvek balade teže za pevanje, a brze pesme lake mi je tek posebna priÄa...Mislio sam na auteniÄan fiziÄki izgled. Luka jeste odliÄan producent i stvaralac moderne muzike i po tome jeste autentiÄniji od Princa, sa pevanjem gotovo da nema blage veze i to nije Äak ni za poreÄenje. Ali opet kažem da sam mislio na PrinÄev izgled ne na muziÄki izraz.
Ja sam poslao 6 glasova i viŔe ne mogu do finalaA koliko nas ovde ima van Srbije, jel glasamo punom parom? ?????![]()
poslao sam simbolicno - 2 od RFWA koliko nas ovde ima van Srbije, jel glasamo punom parom? ?????![]()
Lep, atraktivan, zgodan, istiÄe se zbog svoje kose, brade, obrva... Kada ga vidiÅ” jednom teÅ”ko da ga možeÅ” zaboraviti. Nisam rekao da nema, samo je Princ mnogo upeÄatljiviji, privlaÄi veÄu pažnju. To se najbolje može videti iz broja intervjua koje je dao ove godine za strane medije.Sta tacno znaci auteniÄan fiziÄki izgled? I zasto to Luka nema? @Aleksa49
Nisam prorok, a nisam ni savladao do kraja tumaÄenje sopstvene intuicije viÅ”e tako praznim nagomilane misli.Brt kako ovo da tumaÄim?
Da li da su tvoja predviÄanja suprotna onome Å”to se desi, ili da su tvoja predviÄanja opuÅ”tena taÄna, a paniÄna lažna.
Na osnovu odgovora da znam da li Äemo poduvati ili oduvati konkurenciju.