Ulogovao sam se da kažem sledeće... Kuća se ne pravi od kartona, već od cigala! Ovakav scenario se mogao naslutiti još one sekunde kada su ga proglasili pobednikom na PZE...! Jednostavno bajata nekonkuretna pesma ostaje nekonkuretna i sa tonu pirotehnike, rekvizita, vatre i sl... Pustio sam vas da slobodno komentarišete i povukao se na neko vreme, ali sam vas detaljno čitao (i vas koji ste #teamispadanje i vas koji ste #teamfinale (vi iz ovog drugog ste se hvatali za sitnice i male nade, kao leptir u paukovoj mreži.. ali nas je ta mreža dobro zaplela i u njoj smo ostali) Neka nam ovo bude kazna i nauk za razmišljanje u budućnosti (i nama i RTS-u)... A što se tiče poređenja sa Teya Dorom svih prethodnih meseci, meni su jadna... ali nemam želju nikog da kritikujem i da se raspravljam jer bitan je finalni proizvod, a to je da je Teya bila u finalu, a gospodin od čišćenja i pranja nije ušao u isto... isti je izjavio da su nam sve pesme sa Evrovizije smeće, ali ipak je njegova među većim a možda je i najveće smeće...
Srećno sledeće godine....