rs Srbija 2025: Princ - Mila

Činjenica da su sada mogle Harem Girls ili Mimi Mercedez nastupati s potpuno različitim bangerima i poslati Dansku kući, ali ne... morao je boomerski žiri sjebati revolucionarne hitčine s zastarjelim smorom

Iduće godine svi biramo pametnije. Zadnje dvije godine Srbija, Hrvatska i Slovenija bili u finalu (Luke Black/Teya Dora, Let 3/Baby Lasagna, Joker Out/Raiven) sad cijela Ex-Yu ošla kući, jednostavno nije bilo ovo naša godina
Upravo tako.
Danska je mlaka voda i ništa bolja od Mimi ili Haremki. Niko drugi sa ovogodišnjeg PZE ne bi imao šanse.

Ali moraju nagraditi užeglu baladetinu koja nikome zanimljiva nije.

Bili smo bolji bar od 3 pesme koje su prosle u finale. @Djole89
Očigledno ne za tvt. Meni lično ne bi predstavljalo preteranu satisfakciju da smo upali i u finalu bili 23. Jednostavno to ne znači previše, a RTS-u će ovaj flop možda da znači nešto ako se ikada budu pomerili iz 2005. godine u svakom smislu.

Ne mogu protiv sebe da idem i da kažem da nastup nije bio lep kad stvarno jeste, samo pesma nije bila za fanove evrovizije i za ljude u dvorani i samim time je trebao na neki prost efekat da ide.
Ajd ja opet da se vratim na Dansku 🤣, naša pesma jeste pregažena ali i njihova je pa je opet prošla. Najnegativniji utisak mi je ipak hajka koju je pretrpeo na tviteru tokom cele sezone, nije morao da bude voljen, mogao je nebitan da ostane, ali stvarno je bilo preterano. Ispadak kao ispadak okej.
Srećno dalje u karijeri, mani se Dušana Bacića jer sve ostale predispozicije imaš.

Pa svaka pesma je večeras imala moderniji zvuk od nas, neki su radi fore bili Retro, ali mi smo bili retro pošto je kompozitor mislio da to kida verovarno.

Ma kakve Huremke ili Mimi, o čemu vi?
351808_huremsultanijamerjemuzerli12_ff.jpg

Realno prošao bi da nam je žreb opet bio od ruke, nismo bili u pf sa dve ex yu zemlje, ovog puta se tako zalomilo. Sve najbolje Princu, nemam ništa protiv njega, ali ovo je RTSu itekako trebalo da se dogodi još prošle godine da bi shvatio neke stvari.

Karte na sto gospodo da vidimo šta i kako dalje, bez umotavanja u folije i lažnog hvalisanja o nekakvom top 3 nacionalnom izboru u Evropi.

Back