rs Srbija 2025: Princ - Mila

Ma kakva Breskvica lol sama pala sama se ubila, pored toga što nije uložila ništa, što nema ukusa, došla je sa takvom pesmom i zasluženo izgubila.

Reći da se Teya Dora nije potrudila je apsurdno, za PZE se ubedljivo najviše iscimala, najviše trudila, nakon toga njene ruke su bile zavezane.

Komentariše se kako se ni malo nije potrudila oko promocije, da li vi stvarno mislite da je to njena krivica, a ne RTS "PR" tima? Devojka koja je nakon pobede bila toliko srećna, entuzijastična, to se videlo u interjuima neposredno nakon pobede. Želela je da nastup na Evroviziji bude još sličniji spotu. Sećam se da je bila u emisiji dan nakon pobede sa onim likom iz pr tima, što vodi društvene mreže, zaboravio sam mu ime, komentarisala je kako ona želi da učestvuje u svim dešavanjima i prepartijama i pogledala u njega i on je bio u fazonu videćemo, verovatno u tom trenutku još nisu imali nikakav sastanak, ništa, trebala je da bude i u amidžiju zajedno sa ostalim učesnicima nakon PZE, ali je RTS rekao ne i tražio da ona dobije zasebnu emisiju što je i bilo prihvaćeno, ali na kraju do toga nije došlo. Jel mislite da je to bila njena odluka? Meni je nerealno da se sve svaljajuje na nju, kad se pre pobede najveća vatra videla u njenim očima, kao i nekoliko dana nakon PZE. Sećam se da je sama Olivera govorila da će koristiti Džanum u promociji, pa zašto nisu? Ramonda je u vlasništvu PGP RTS-a i očigledno je da su oni glavnu reč imali tu. Nju su uništili. Da li mislite da je neko ko je nakon pobede rekao "Bićemo najbolji, pobedićemo" samo tako odlučio da digne ruke?

Nije Breskvičin debakl kriv za slabiju zainteresovanost popularnijih izvođača, kriv je RTS i njihov tretman Teye. Teya je povezana sa apsolutno svima na sceni trenutno, mislite li da nije proširila reč o tome kako ju je RTS tretirao? Normalno da jeste, i ja bih isto uradio. Dok je RTS takav kakav je retko koji poznatiji izvođač će prihvatiti da mu se desi to što se njoj desilo.

Last edited:
Da, ali tu treba biti oprezan. U našem slučaju proporcionalni sistem nije idealan, jer se glasovi i kupuju, ali zavisi dosta i od popularnosti izvođača, bez obzira na pesmu. Ja ne bih rekao da su u javnosti Bojana i David bili favoriti publike, a zvanično jesu i to ubedljivi. Možda probati proporcionalni sistem, ali uz ograničenje poruka sa jednog broja, na npr. najviše 5.
To svakako, isto sam juče napisao da treba ograničiti broj SMS poruka na maksimalno 5 kako bi se zloupotrebe smanjile na minimum. Nikom se neće isplatiti da kupuje toliko veliki broj kartica niti će moći tako brzo da ih menja da bi poslao svega 5 glasova sa jedne, jer ipak glasanje baš kratko traje. Odlična stvar koja nam ide u prilog je i registracija brojeva, ne znam dokle se sa tim stiglo i znam da je odlagano nekoliko puta ali valjda će do sledećeg pze biti završeno.

Činjenica je da stvarno sa nekim novim sistemom mora da se proba jer smo došli do toga da čak i fanovi počinju ozbiljno da sumnjaju u regularnost ovakvog glasanja. Pa neka pobedi nekad i neke Breskvica ako dobije već toliko glasova, ma koliko nam se ne sviđala (jer ruku na srce stvarno ne mislim da je ona muvala sa glasovima, imala organizovano glasanje itd, skupila ih je na neki drugi način, isto pomalo nepošten ali ne na ovakvu prevaru), ali festival mora da vrati kredibilitet i poverenje kod ljudi. Nažalost mislim i da su to neki tek sada shvatili, kad je pobedio neko ko nije bio ničiji favorit, a odgovaralo im je i likovali su prošle godine na manje više isti scenario.

Breskvica jeste uložila, ali u propagandu. I eventualno 300 dinara u ona krilca kupljena kod Kineza. Njen nastup je bio jedan od najjadnijih na tom PzE-u, a kada se na to doda bajata pesma i ono očajno pevanje koje je više zvučalo kao gušenje i stenjanje, stvarno ne znam ko bi sa imalo razuma očekivao da ona dobro prođe kod žirija sa takvim paketom.

Princ nije imao šanse za finale, ne zbog pesme ili nastupa, već zbog odnosa fanova ESC iz Srbije i regije prema njegovoj pobedi. Od starta mu se ni krivom ni dužnom kalemilo sve i svašta, nije se birao način da se umanji i oblati rad i trud koji je uložio.
Očekujete hajp oko PZE, podršku dijaspore, angažman i prijavu većih imena. Pa to je sve zajedno sa Breskvicom otišlo na dug vremenski period.
Ni ona ni Teya nisu bile paket za Evropu, bar ne pored Zorje.
Ipak, pljunuti publici u lice, poniziti najveću zvezdu sezone, pa očekivati rast festivala, maloumno je.
Zemislite da se na Pze pojavi Dzehva, Elena, Desinger ili neko od najpopularnijih u tom momentu, da ulože lovu u nastup, pesmu, kostime, i da se pojavi veličina tipa Sajsi i podmetne im nogu.
1. Princ nije imao šanse jer je pesma loša. Tu svaka diskusija staje. Kriviti fanove za neuspeh? Pa da li si realan šta pišeš? Zar misliš da bi fanovi sabotirali dobru pesmu i legitimnog pobednika?

2. Teya je imala najbolji nastup do sada na PZE, od kako takmičenje postoji. Imala je dobar spot, paket 100% spreman za Evropu.

3. Breskvica se sama ponizila. Koliko je neozbiljno shvatila takmičenje, govori činjenica da je dva ili tri dana pred pf, ako ne, čak i TAJ DAN putovala nazad za Srbiju iz inostranstva jer je imala tezgu. Ne, ne, ne i NE!

4. Za pobedu ima šanse svako ko zablista, pa bio zvezdetina ili poznat samo užoj i široj familiji. Ko je kriv Breskvici koja je došla kao na svetosavsku priredbu u osnovnoj školi? I da, Sajsi i da je dala 12 p Breskvici, opet ne bi pobedila. To smo apsolvirali još prošle godine, bavili smo se tom računicom, neupućen si.

Ranije joj je prolazila svaka pesma koju objavi, a ovaj album što je izbacila pre par meseci je prošao očajno, totalno nezapaženo, nijedna pesma nije zaživela. Veči hit na albumu ima Tanja Savić kojoj je album definicija flopa.

Pa ne bih baš rekao da je Breskvica nebitna nakon PZE.
Nemojte da se ljutite, ali ja bih rekao da posle tog pze-a i evrovizije jedina koja je nebitna jeste Teya. Treba ipak malo biti realan, koliko god više voleli Teyu.

Ova Breskvica bar nešto snima i ima nastupe, Teya bukvalno nestala sa scene. Da su joj pesme krš, jesu.

Pa ne bih baš rekao da je Breskvica nebitna nakon PZE.
Ја баш имам осјећај да је сморила људе, али сама зна да ли јој се исплатило то све на ПзЕ

Ne slušam nju inače, tako da ni ne znam sad tačno koje hitove ima.Mada bih rekao da je pjesma Čini bili trenutni hit i možda ovaj duet sa Sašom.

Dijaspora nije ono sto je bila pre 15, 20 godina. Neki od tih ljudi koji su se palili na srpstvo po Evropi, u to vreme, više nisu živi ili su jednostavno predstavnici treceg doba. A, njihovi naslednici koji su rodjeni tamo sebe ne dozivljavaju kao Srbe, mnogi od njih slabo i govore srpski jezik. Znaju svoje korene, ali to je to.
Da ali iz Srbije neprestano odlaze ljudi mahom mladi, znaci imamo i tu svezu dijasporu koja je skoro otisla.

Gde joj je nestala onolika podrška prosečnih Srbendi sa pze-a? A da, oni su glasali zna se zbog čega, iako niti prate evroviziju niti njenu karijeru...
Pa to i jeste poenta valjda. Dobiti glasove za takmičenje, ostvariti što bolji plasman. I Marija je nakon pobede pala u zaborav, pa je Saša i Grand vratio na scenu.
Cela generacija Z je pala u drugi plan odavno.

Nemojte da se ljutite, ali ja bih rekao da posle tog pze-a i evrovizije jedina koja je nebitna jeste Teya. Treba ipak malo biti realan, koliko god više voleli Teyu.

Ova Breskvica bar nešto snima i ima nastupe, Teya bukvalno nestala sa scene. Da su joj pesme krš, jesu.
Bolje ne snimiti ništa nego snimiti bilo šta, ne sekiraj se ti za Teyu, bolje se sekiraj za Princa koji bitan nije bio ni u jeku svoje "bitnosti"

Teya je nestala svojom odlukom i željom. Ne znamo kako bi prošla da je izbacivala pesme odmah nakon ESC.

Mnogo je gore kada snimiš album, pa odmah zatim duet za duetom itd itd a niko te ne ferma.

Nastup iz polufinala #7 u trendingu, broji tek 200.000 pregleda. Iz našeg polufinala manje imaju samo Gruzija i Crna Gora, iz prvog sve zemlje imaju više.

Back