Nije ona kriva što su se desili "tehnički problemi"!Jeste, nastupa Breskvica baš redovno, duša jedna. Moj omiljeni njen nastup je onaj otkazan koncert na Tašmajdanu, ili onaj otkazan u mts dvorani, može i onaj u Kraljevu, pa u Šapcu itd.
Slažem se. Breskvica je stilski nedefinisana industrijska biljka, ako postoji definicija onog pežorativnog izraza "pevaljka", to je ona.Brskvica ce uvek imati vecu publiku na Balkanu jer vise ljudi slusaju taj tip muzike, to ne znaci da je kvalitetniji izvodjac od Teye (nije).
Nemam ja potrebu tebi da govorim, ti si bio član žirija, dobio si zadatak kakav si dobio od RTS-a što si i sam rekao i to je to. Ja svu svoju kritiku i bes usmeravam ka Televiziji.Uh, neka si mi rekaoali nemamo prostora za diskusiju, jer ili verujemo RTS da ostalih 190 pesama nije bilo bolje od ovih 30, ili ne verujemo.
A ljudi mogu da prihvate suštinsku istinu ili ne, ali posao POLUFINALNOG žirija je, IZMEĐU OSTALOG da finale bude dobra emisija. Jer gle sad čuda, Evrovizija je prvenstveno TV emisija.
Nije na Evroviziji džaba produkcija preuzela kontrolu redosleda nastupanja - da bi emisija bila gledljivija i zabavnija.
Da, ali tu treba biti oprezan. U našem slučaju proporcionalni sistem nije idealan, jer se glasovi i kupuju, ali zavisi dosta i od popularnosti izvođača, bez obzira na pesmu. Ja ne bih rekao da su u javnosti Bojana i David bili favoriti publike, a zvanično jesu i to ubedljivi. Možda probati proporcionalni sistem, ali uz ograničenje poruka sa jednog broja, na npr. najviše 5.
Kod nas je ljudi problem sto mladi ljudi ne prate ESC, a onda i PZE….i glasacko telo je uglavnom srednja i starija populacija. EBU mora pod hitno da se pozabavi time da privuce mlade. ESC arena je puna starijih ljudi i pitanje je sta ce biti u buducnosti sa fanovima.
Ne bih se slozio, mladje je samo teze zainteresivati, ali kod nas se jos koliko toliko i prati, pa harem girls imaju neke fan grupe koje vode devojcice koje im pisu da nemaju dovoljno godina da dodju na njihov koncertKod nas je ljudi problem sto mladi ljudi ne prate ESC, a onda i PZE….i glasacko telo je uglavnom srednja i starija populacija. EBU mora pod hitno da se pozabavi time da privuce mlade. ESC arena je puna starijih ljudi i pitanje je sta ce biti u buducnosti sa fanovima.
Da li su ti ljudi i u Srbiji pratili Esc? Ako ih ovde nije interesovalo, ne verujem ni da ce tamo negde, s obzirom da su skoro otisli.Da ali iz Srbije neprestano odlaze ljudi mahom mladi, znaci imamo i tu svezu dijasporu koja je skoro otisla.
Ali generalno na ESCu najmanji procenat fanova su mladi, starije osobe su zastupljenije.Ne bih se slozio, mladje je samo teze zainteresivati, ali kod nas se jos koliko toliko i prati, pa harem girls imaju neke fan grupe koje vode devojcice koje im pisu da nemaju dovoljno godina da dodju na njihov koncert
Sto se tice arene, logicno da nece biti dece u publici, karta kosta 200 evra i vise, ide ko moze da priusti, a ne deca![]()
Ali generalno na ESCu najmanji procenat fanova su mladi, starije osobe su zastupljenije.
Ma onaj masovni dežurni fandom po mrežama ima prosek godina ni 20.Ali generalno na ESCu najmanji procenat fanova su mladi, starije osobe su zastupljenije.