rs Srbija 2025: Princ - Mila

Vreme je za novo sve, od šefa delegacije, Olje, Duške, čitave delegacije, pa i ljudi koji su u komisiji.

Hoćemo PZE u dvorani pred publikom za 2026! To je prvo na agendi

Drugo je da bombardiramo Saru Jo, Konstraktu, Harem Girls i Zorju da se prijave i eventualno otkrijemo nekog novog podrumara da doživi svoj Konstrakta/Baby Lasagna moment!

Ako ja dobro tumacim rezultate, u Luksemburgu je vise glasova dobila Nina Zizic nego Princ. Isti slucaj i u Ceskoj.

Blam. Pogotovo sto smo se, ako se ne varam, uzdali u Luksemburg da nas mozda kao prosle godine uvuce u finale
Dobro tumačiš
IMG_1833.webp

Kod ostatka sveta smo 15. To sam zaključio na osnovu redosleda ispisa, prvo ispisuju ROW, pa onda ostale po abecednom redu ako su na istoj poziciji.

Na začelju su Crna Gora na 14, Srbija na 15. i Gruzija na 16. mestu kod ROW-a.

Ako ja dobro tumacim rezultate, u Luksemburgu je vise glasova dobila Nina Zizic nego Princ. Isti slucaj i u Ceskoj.

Blam. Pogotovo sto smo se, ako se ne varam, uzdali u Luksemburg da nas mozda kao prosle godine uvuce u finale
Zivo me zanima koliki broj SMS su oboje dobili zapravo

S obzirom da je Luksemburg ima 600k ljudi ukupno, a da Cehe generalno zabole za Evroviziju

Skroz mi je realna opcija da je Nina dobila tipa 300 smsova a Princ 280 😭

Evo ovo je poredak kod ostatka sveta u drugom polufinalu:
  1. :il: Izrael
  2. :lv: Letonija
  3. :cz: Češka Republika
  4. :gr: Grčka
  5. :fi: Finska
  6. :lt: Litvanija
  7. :dk: Danska
  8. :mt: Malta
  9. :au: Australija
  10. :ie: Irska
  11. :lu: Luksemburg
  12. :am: Jermenija
  13. :at: Austrija
  14. :me: Crna Gora
  15. :rs: Srbija
  16. :ge: Gruzija

Evo ovo je poredak kod ostatka sveta u drugom polufinalu:
  1. :il: Izrael
  2. :lv: Letonija
  3. :cz: Češka Republika
  4. :gr: Grčka
  5. :fi: Finska
  6. :lt: Litvanija
  7. :dk: Danska
  8. :mt: Malta
  9. :au: Australija
  10. :ie: Irska
  11. :lu: Luksemburg
  12. :am: Jermenija
  13. :at: Austrija
  14. :me: Crna Gora
  15. :rs: Srbija
  16. :ge: Gruzija

Neshvatljivo mi je da pesma koja na kraju pobedi bude ovako nisko rangirana

Maroccanoil kao specijalnu gošću u Bazel na ESC poslao influenserku i bivšu učesnicu Survivora, Nadaju Erić. Po tome, što je pre polaska pitala pratioce na Instagramu šta se nosi na Evroviziji, nisam sigurna koliko prati ovo takmičenje.
Iz Bazela je slala storije svaki dan, a našeg predstavnika nije pomenula ni jednom rečju, niti kadrom. Najbliža je bila kad se slikala u srpskom separeu prilikom obilaska dvorane pre takmičenja.
Inače, sinoć je uživala u finalu sa jako dobrog mesta sa kog se odlično vidi šta se dešava na bini. Navijala za Austriju i Španiju.

Zivo me zanima koliki broj SMS su oboje dobili zapravo

S obzirom da je Luksemburg ima 600k ljudi ukupno, a da Cehe generalno zabole za Evroviziju

Skroz mi je realna opcija da je Nina dobila tipa 300 smsova a Princ 280 😭

Toliko (malo vise) je dobila i na Montesongu. 😁
Dobro, u Luksemburgu ima malo te dijaspore iz Crne Gore koji su otišli odavno, uglavnom sa sjevera Crne Gore i pretežno bošnjačke nacionalnosti (nebitno, samo kazem).

Back