rs Srbija 2025: Princ - Mila

Evo Princa, Duška i šefa delegacije u Jednom dobrom danu. Princ kaže da Srbija može biti ponosna na njegov nastup. Duška smatra da bismo bolje prošli da je glasao i žiri, jer valjda bi cenio glas i težinu pesme za pevanje.

Evo Princa, Duška i šefa delegacije u Jednom dobrom danu. Princ kaže da Srbija može biti ponosna na njegov nastup. Duška smata da bismo bolje prošli da je glasao i žiri, jer valjda bi cenio glas i težinu pesme za pevanje.
Toliko o promenama za sledeću godinu. Možda za jedno 30 godina kad Duška i Uroš umru jer ih do tad ni Bogotac neće oterati iz fotelja.
Prvo polufinalno veče na RTS-u imalo je rejting od 5,5%, dok je šer bio 13,9%.
Drugo polufinalno veče je postiglo rejting od 7,7% uz šer od 19,8%.

Finale se nije našlo u top 10 najgledanijih RTS-ovih emisija u protekloj sedmici.
Za ovo su krivi EBU, žiri, studenti blokaderi, Masoni, Jevreji, Hrvati.... dodati po potrebi.

To što Duška kaže da bi žiri glasao je glupost. Slali smo do sada sjajne vokale pa su isto završavali kao 10. u polufinalu. Na primer Sanja Vučić, sa sramno malim brojem poena žirija u polufinalu. Čak mislim da po njima ne bi ni ušla u finale. Da ga je bilo ove godine samo bi razlika bila još veća između nas i svih ostalih.

Evo Princa, Duška i šefa delegacije u Jednom dobrom danu. Princ kaže da Srbija može biti ponosna na njegov nastup. Duška smatra da bismo bolje prošli da je glasao i žiri, jer valjda bi cenio glas i težinu pesme za pevanje.
Da kao što i uvek bolje prođemo od žirija, zaista je preterano ovo što rade i uvek traže opravdanje da nemam reči. Žiri je Konstraktu stavio na 8 mesto, uvek smo dobijali mizerne bodove od njih, Princ bi bio u najboljem slučaju 12 od žirija, zaista nemam komentar više na pravljenje lažne priče ljudima, radi isto što i AV.

Jos mu voditeljka kaze imas na cemu da budes ponosan. Ne znam kome je od njih vise iznervirao sa ovim izjavama. Sram ih bilo! Njemu se svi odusevili nastupu po Evropi. Pa decko, kakvo oduševljenje, bio si predmet sprdnje po drustvenim mrezama. Šta lupetaš?!

Aleksice, zasto bilo sta prepustati sreci, lepo namesti nastup da se vrti i na kompu i na telefonu sa po 10 razlicitih browsera 24/7 i profitiraj?!
Hahaha, a ko će da plati račun za struju...
Meni pregledi ne trebaju, kome treba neka pušta koliko mu volja. 🤣

Ako ćeš iskreno mislim da sam nastup posle polufinala na YT pogledao samo jednom ili dvaput. I to jer su me zanimali neki delovi i kadrovi pa ajde ponovo da pogledam.

Rediteljka nastupa Milica Soldatović Mikić, koja je radila u osmišljavanju zajedno sa Milošem Šarovićem, kaže da su se dogvorili da posmatraju trenutak kad je on sišao u Had u potrazi za njom, i trenutak kada shvati da je gubi zauvek, kada demoni preuzimaju, on pokušava da se spase. Kaže da je nastup izgledao fantastično, da su bukvalno zadovoljni i kad su videli probu, rekli su da je to to, i da je to naš najbolji nastup koji smo imali.​

Rediteljka nastupa Milica Soldatović Mikić, koja je radila u osmišljavanju zajedno sa Milošem Šarovićem, kaže da su se dogvorili da posmatraju trenutak kad je on sišao u Had u potrazi za njom, i trenutak kada shvati da je gubi zauvek, kada demoni preuzimaju, on pokušava da se spase. Kaže da je nastup izgledao fantastično, da su bukvalno zadovoljni i kad su videli probu, rekli su da je to to, i da je to naš najbolji nastup koji smo imali.​
krsti-se.gif

Meni je najbolji dio nastupa kada za vrijeme instumentala dodiruje onog lika dole.

Pogledao sam nastup mislim 4 puta nakon PZE. Prošle godine mi Ramonda bila među top 5 najslušanijih pjesama na yt. Vidjećemo hoće li to biti i Mila.

Omiljeni deo nastupa njegova lepa frizura, tu se zaista istinski najviše potrudio.

Da li je realno da je Duška izjavila da smo mi prethodne četiri godine ulazili u finale vrlo glatko... i posle neko očekuje da će da izvuku neku pouku. Pa oni sami sebe lažu i ubeđuju u nešto...
Lažu narod. Znaju da su propali i ne znaju gde su šuplji. Ovo je tipično pravdanje trošenja narodnih para. Sve oni znaju. Čim su se ućutali pred objavu pesama meni je sve bilo kristalno jasno.

Dok su tipa 2024. pričali da imaju pobedničku pesmu i još par za visok plasman. Jad i beda.

Back