rs Srbija 2025: Princ - Mila

Muka mi je da se sada svi iz Prinčevog tima vade na to da je on ispao zbog cele situacije u drzavi!
Jesam ga podrzavao ali bio sam svestan da ce tesko u finale zbog same pesme.

Хахахахахаха па Нетфликс има за сваки енглески филм или серију синхронизацију на италијански и синхронизацију на европски шпански и латино-шпански.
Razlika je u tome što nude opciju titla i originalnig zvuka, što ranije generacije nisu imale gde da vide i čuju...

Engleski se u školama i ranije učio ozbiljno što se tiče gramatike i pisanja, ali starije generacije su mogle da čuju originalan izgovor samo u pesmama, i nigde drugde...
Stari trik sporazumevanja s tom generacijom, dok nisam dovoljno naučila italijanski, bio je da se izgovara engleski po Vuku. Bez zezanja.

Nove generacije bez problema prate tvič strimere...

'Ajde da izvrsimo pritisak na Maju "Nisam ni svesna kol'ko sam bolesna" Nikolić i Desingericu da urade duet za sledeći PzE.
To bi bilo zabavno gledati. Prvo njih dvoje koji svako vuče na svoju stranu... Pa njihovi intervjui gde jedno drugom upadaju u reč, a onda PR-ka Duška koja piz*i 😄 I Olivera koja pokušava da ostane 'ladna...
I jos ako bi pobedili - pa cela RTS delegacija bi podnela ostavku... Gde ces vecu kaznu, a da ostanu bez ekskurzije ili da je krvavo odrade 😁
Mislim, plasman jedva da bi mogao biti gori... Tako da nije ni bitno

Mogli bismo da ubacimo Dušku kao komentatorku na PZE, taman da preklapa voditelje da ih ne slušamo kad počnu da trabunjaju svašta

Citam kako nalazite manu svakom poznatijem pevacu, ljudi, nakon Princa, Teodora ili Tea Tairovic bi dosle kao premija, pa i da budu 17. mesto na kraju makar bi digle publiku kod nas..cinjenica da je 2014 bila gledanija nego 2025 je zastrasujuca informacija, ja trenutno od 2026 prvenstveno zelim da budemo koliko toliko primeceni, pa i kad bismo uspeli 15. mesto ko hurricane, sta fali top 15? Bukvalno sve deluje bolje od Princa trenutno, ubedljivo nas najgori predstavnik po svemu (osim eto nastupu, mada ja jos uvek nisam pogledao nastup nakon polufinala, toliko o tome, mozda sad odem da dam 1 pregled da Aleksa ne zaplace zbog malog broja pregleda)

Kaze Uros Markovic (šef delegacije) da je iz Srbije u polufinalu poslato za glasanje preko 10 000 sms poruka.

'Ajde da izvrsimo pritisak na Maju "Nisam ni svesna kol'ko sam bolesna" Nikolić i Desingericu da urade duet za sledeći PzE.
To bi bilo zabavno gledati. Prvo njih dvoje koji svako vuče na svoju stranu... Pa njihovi intervjui gde jedno drugom upadaju u reč, a onda PR-ka Duška koja piz*i 😄 I Olivera koja pokušava da ostane 'ladna...
I jos ako bi pobedili - pa cela RTS delegacija bi podnela ostavku... Gde ces vecu kaznu, a da ostanu bez ekskurzije ili da je krvavo odrade 😁
Mislim, plasman jedva da bi mogao biti gori... Tako da nije ni bitno

WaiT. Desingerica feat. Maja Nikolić would eat!

Pustite Srkyja da kuhaaaaa

IMG_8123.thumb.gif.9c2831f21990d76ff013d9e96bbfc74d.gif

Kaze Uros Markovic (šef delegacije) da je iz Srbije u polufinalu poslato za glasanje preko 10 000 sms poruka.
Crna Gora i Grčka dobile 9000 vjerovatno

Citam kako nalazite manu svakom poznatijem pevacu, ljudi, nakon Princa, Teodora ili Tea Tairovic bi dosle kao premija, pa i da budu 17. mesto na kraju makar bi digle publiku kod nas..cinjenica da je 2014 bila gledanija nego 2025 je zastrasujuca informacija, ja trenutno od 2026 prvenstveno zelim da budemo koliko toliko primeceni, pa i kad bismo uspeli 15. mesto ko hurricane, sta fali top 15? Bukvalno sve deluje bolje od Princa trenutno, ubedljivo nas najgori predstavnik po svemu (osim eto nastupu, mada ja jos uvek nisam pogledao nastup nakon polufinala, toliko o tome, mozda sad odem da dam 1 pregled da Aleksa ne zaplace zbog malog broja pregleda)
Nadam se da sad ljudi shvataju koliko uragansko 15. mjesto a i Teyino 17. nisu loši plasmani

Sve se skupilo, i nezainteresovanost za predstavnika i pesmu, i naravno glavni razlog bojkot RTSa, koji je sigurno nastavljen i posle ESCa. I mislim ako se nista ne promeni, da ce taj bojkot biti i sledece godine, ko god bio predstavnik.

Реално, нскон Принца и Зорица Марковић би следеће године дошла као мелем на рану.

Можда сам делулу, али ја сам убеђен да ће држава да се искешира колико год је то потребно да ми победимо следеће године и да организација ЕСЦ 2027. буде баш у Београду, у години тог фамозниг Експо-а. У том контексту ми уопште није нереално да видимо Милицу Павловић са неком хитчином, јер она једина и има тај капацитет.

Ja i ne vidim neku veliku povezanost Evrovizije i Ekspa, mada bi finale moglo da se poklopi sa danom otvaranja Ekspa, 15. maja, ili još zgodnije, da finale bude 22. maja, tako da evrovizijska publika poseti oba događaja. Ipak, to bi bio i poveći zalogaj za infrastrukturne i smeštajne kapacitete.

Експо је ствакако културни и бизнис догађај, једнако као и Евровизија. И још кад спојиш та два догађаја, ето те у центру пажње свих светских медија. А наша власт претендује на то.

Vlast se do sada nije nešto mešala u PZE. Jedino da se takav razvoj situacije desi organskim putem. Da bi se u današnje vreme pobedilo na Evroviziji, treba da se sklopi mnogo kockica, i više nego 2007. Pored atraktivnog predstavnika i vanserijske pesme, treba se izboriti za naklonost publike i žirija dok još uvek Izrael i Ukrajina dobijaju glasove masovno iz političkih razloga, i to bez prisustva suseda, BiH, Mađarske, potencijalno i Severne Makedonije, Bugarske i Rumunije. Dakle, mora da se desi nešto što i Lazanji, plus da pesma bude još veći hit, a konkurencija da bude dovoljno slabija.

@Majsta94 2026. se valjda vidimo u Austriji.

Možda nagovore Mariju Šerifović da se prijavi ili je pošalju interno sledeće godine, taman bi dovela esc u Beograd na 20 godina od njene pobede + EXPO.

Samo mislim da EBU ima neke druge planove i već zna narednog organizatora. Osim ako i mi nismo u tim planovima. 🤔

Back