Razlika je u tome što nude opciju titla i originalnig zvuka, što ranije generacije nisu imale gde da vide i čuju...Хахахахахаха па Нетфликс има за сваки енглески филм или серију синхронизацију на италијански и синхронизацију на европски шпански и латино-шпански.
'Ajde da izvrsimo pritisak na Maju "Nisam ni svesna kol'ko sam bolesna" Nikolić i Desingericu da urade duet za sledeći PzE.
To bi bilo zabavno gledati. Prvo njih dvoje koji svako vuče na svoju stranu... Pa njihovi intervjui gde jedno drugom upadaju u reč, a onda PR-ka Duška koja piz*iI Olivera koja pokušava da ostane 'ladna...
I jos ako bi pobedili - pa cela RTS delegacija bi podnela ostavku... Gde ces vecu kaznu, a da ostanu bez ekskurzije ili da je krvavo odrade
Mislim, plasman jedva da bi mogao biti gori... Tako da nije ni bitno
Crna Gora i Grčka dobile 9000 vjerovatnoKaze Uros Markovic (šef delegacije) da je iz Srbije u polufinalu poslato za glasanje preko 10 000 sms poruka.
Nadam se da sad ljudi shvataju koliko uragansko 15. mjesto a i Teyino 17. nisu loši plasmaniCitam kako nalazite manu svakom poznatijem pevacu, ljudi, nakon Princa, Teodora ili Tea Tairovic bi dosle kao premija, pa i da budu 17. mesto na kraju makar bi digle publiku kod nas..cinjenica da je 2014 bila gledanija nego 2025 je zastrasujuca informacija, ja trenutno od 2026 prvenstveno zelim da budemo koliko toliko primeceni, pa i kad bismo uspeli 15. mesto ko hurricane, sta fali top 15? Bukvalno sve deluje bolje od Princa trenutno, ubedljivo nas najgori predstavnik po svemu (osim eto nastupu, mada ja jos uvek nisam pogledao nastup nakon polufinala, toliko o tome, mozda sad odem da dam 1 pregled da Aleksa ne zaplace zbog malog broja pregleda)
Nisu oni losi plasmani, vise je tuga sto, sem Konstre, mi vec 15 godina jedva i to da postignemo.Nadam se da sad ljudi shvataju koliko uragansko 15. mjesto a i Teyino 17. nisu loši plasmani
Crna Gora i Grčka dobile 9000 vjerovatno