rs Srbija 2025: Princ - Mila

Jedino što bi proizašlo iz te tvoje bolesne ideje jeste zabrana učešća kao Belorusiji onomad
Ja se stvarno plasim Stefane okruzenim ovakvom situacijom i ovim karikaturama, da nam se blizi slican scenario.

Crna Gora i Grčka dobile 9000 vjerovatno

Nadam se da sad ljudi shvataju koliko uragansko 15. mjesto a i Teyino 17. nisu loši plasmani
Mislim da je Austrija dobila 10 a Grcka 8 u polufinalu?

Btw, za EXPO i ESC, taman jedni pricaju da cemo pobediti dogodine zbog EXPO, a drugi da cemo biti nagradjeni politicki zbog stanja u zemlji 😂

Jedino što bi proizašlo iz te tvoje bolesne ideje jeste zabrana učešća kao Belorusiji onomad
Није Вучић Лукашенко па да то одради тако насилно, он ће то на фињака да завуче, невин до краја.

Ma, Dušičke potvrdila učešće, ali je rekla da je vreme i da se posveti drugim stvarima i da je vreme za promenu... Ocigledno, krenula repriza gradova domaćina pa joj nije više zanimljivo 😆

Maja Nikolić o nastupu i plasmanu Princa na ovogodišnjoj Evrovziji.
Ona prvo kaže kako naša pesma nije po glasovima naroda i zato nije prošla u finale, a posle 15 sekundi kaže kako devojke čiste posle njegovog nastupa jer je Srbija NAJBOLJA, a oni nas namerno ponižavaju jer smo za njih najniži sloj.
Lele, koliko se ona više ne povezuje s mozgom...

Ja nisam shvatila koje to devojke ciste? Bio je neki saljivi meme video namontiran ali se ne cisti izmedju nastupa ako zato nema potrebe. Sta je ona jadna shvatila?

Pogledah Dušku u Jutarnjem, fino je pričala, samo mi nije jasno kad reče 'dijaspora je zakazala sa Konstraktom', žena zamalo treća po glasovima publike bila, najbolji srpski tvt rezultat još od Molitve 😅

Back