rs Srbija 2025: Princ - Mila

Blam, ako budemo tamo.
Ama zašto je blam, zašto ne probati i videti kako će sve to izgledati. Možda baš bude zanimljivo, ali trenutno stvarno nemam predstavu koga bi mogli poslati, nisam ni razmišljao na tu temu. Najlakše je odustati dogodine ako nam se ne svidi. 🤷‍♂️

Мислим да нико са ПзЕ не би био изнад топ 15 али дјелује ми да би највише пласирана била Мими да је отишла са неким баш лудим кафанским наступом, од жирија би био патос али код публике би најбоље прошла од понуђених

Interno moze samo ako ce da pozovu stvrno neku zvezdu koja ina hitove, ali se ja bojim da ce da pozovu ludu Karlu

Pa ako zabavni program potpadne pod punu kontrolu SNS-a, u slučaju internog izbora su solidne šanse da ide neki stranački bot...!

Naša i percepcija RTS-a o tome ko su zvezde i kako zvuče hitovi su kao nebo i zemlja.

Bukvalno ne bi mrdnuli iz PGP kataloga, pa bismo sigurno dobili neku verziju našeg Intelligent Music Projecta, ili, u 'najboljem' slučaju, Bajagu lol. Strasxno

Ili Saleta Sedlara. :giggle:
Još uvek me proganja onaj PzE trač lol
ohoho-kurozderka.gif

Pa iskreno ne priželjkujem interni izbor, a i svakako je potvrđeno održavanje PZE-a. Kada bi birao interno RTS ne bi sigurno izabrao Teu Tairović ili Teodoru Džehverović, već fazon Sašku Janx ili Jelenu Aleen. Hurricane su bile baš onako iznimka zbog pandemije i same Sanje Vučić koja je bliska RTS-u.

RTS-ov mentalitet je tipično gubitnički, a značaj Srbije na Evroviziji se poprilično urušava... od pobede i toga da je ,,neuspeh ako nismo u top 10", pa preko ,,bitno je da smo ušli u finale", doćićemo do ,,bitno je učestvovati" i vezati po prvi put više od jednog ispadanja zaredom...

Da Uraganke nisu izabrane interno. Faktički tako ispada, ali samo je odlučeno da ide prošlogodišnji pobednik Beovizije, tako da ipak su pobedile a nisu bile interni izbor RTS-a kao što je npr. Tijana.

Do sada su na internom izboru bili: Joksimovic, Bregovic, Kovaci, Ivana Negativ i onaj svedski kompozitor.

Realno, to uopste nisu losa imena.

Verovatno misli na Milanova, ali sa njim u timu za ITD je bilo nekoliko Šveđana, kompozitori i tekstopisci. Sa Joacimom Perssonom je radio još nekoliko pesama, uključujući one za Kostova, Equinox, Janu Burčesku i Cezara. Da, setih se i Malte 2019.

Last edited:
  • Like
Reactions: FFM
Do sada su na internom izboru bili: Joksimovic, Bregovic, Kovaci, Ivana Negativ i onaj svedski kompozitor.

Realno, to uopste nisu losa imena.
Pa nezavisno od rezultata i naknadne pameti, bila su sasvim okej imena za period u kome su odabrana i poslana.

A s dužnim poštovanjem za sve pomenute, sada bi to sve bile ispušene muštikle, a ne znam ko bi (u trenutnoj autorskoj krizi koja se stalno pominje) sada bio njihov ekvivalent (jer drugo je vreme, i ne insistira se na muzičkoj ili vokalnoj tehnici, ni na čistoti ili etabliranosti žanra).
Ako takvih trenutnih ekvivalenata ima, zapravo mislim da smo ih svakako i gledali, gledamo i gledaćemo ih na PZE, a ako fale, znači da ih ni nema više/mnogo.

• Like
Reactions: FFM
Back