• Zbog održavanja foruma, pristup neće biti moguć večeras od 21h do završetka radova (nekoliko sati).

rs Srbija 2026: LAVINA - Kraj mene

Ono što sam ja zaključio iz ovog intervjua je da dođe jedna Srbija (a verovatno još mnoge države) sa rediteljem i traži neke stvari i onu kažu ne može, ali zato ako neka država koja ima reputaciju ili unajmi neko popularno i skupo ime da im radi nastup tada može close up kadar i sva tri minuta i ne mora da se prikazuje grandiozna bina i arena.
Nisam nikada verovala da postoje privilegovani i suprotno, čak i u ranijim slučajevima kod naših predstavnika sam pripisivala greške nastupanja pre neprofesijonalnosti pristupa naše delegacije ali nakon ovog intervjua je postalo stvarno jasno da neprofesijonalnost i elitizam leži u potpunosti na drugoj strani!

U čemu je problem da se skloni plašt i kako su organizatori to tačno zamišljali da momci sami to učine? Kao, spustiću na momenat svoj instrument i sam učiniti to dok je krupan kadar? Svašta!!! Žao mi mnogo što momke nisu ispoštovali i što su morali da se ciganče sa majmunima i ogromno fuj za nespremnost da se reši tako jedna banalna stvar od strane organizatora!!! 🤬

A ženi za violinom troje ljudi drži jbn haljinu da bi se postigao efekat i da se ne bi zapalila? Baš jadno.

Verujem da će se Bugari baš iscimati kao domaćini.

Jezivo je ponasanje produkcije. Bilo je zalbi i ranijih godina od strane drugih delegacija ali mi se cini da je ove godine bilo bas propusta. Mislim da su najgore prosli Estonija i Ceska. Ceskoj nisu zeleli da ponavljaju onaj camera freeze momenat a Estoniji su prikazivali par sekundi stepenice, skroz random. Steta jer je meni van toga organizacija u gradu Becu zapravo bila ok. Napisacu utiske kasnije sa putovanja.

Evo jednih lepih cinjenica. Zemlja koja retko kada daje bodove Srbiji

Pamti, pa vrati. Pobediće Srbija nekad opet i doći će Austrija ovde kod nas.

Da, i nama su otkazali gostovanje. Trebalo je i predstavnik OGAE Srbije da se uključi u emisiju, došao na snimanje, voditeljka čekala uključenje i na kraju iznenada skratiše emisiju i samim tim otpalo i to uključenje.

Joj ali koliko su mediji JADNI prema našim predstavnicima posle Evrovizije i to tako traje godinama. Ne sećam se btw da su Princa ovoliko ponižavali a postigao je najgori plasman od kada se Srbija takmiči, njega zivkaju u emisije i godinu dana kasnije da komentariše, da daje mišljenja itd.

Takođe, ne vidim da iko urniše naše sportiste kad izgube utakmicu, Đokovića kad ispadne na turniru, već im naprotiv uvek pružaju podršku. Nije ni čudo što niko neće da se uhvati u koštac sa tim evrovizijskim svetom jer su ljudi pretoksični oko nje.

Last edited:
Ma dobro sad niko ih nije vredjao i sprdao se sa njima - jednostavno vodja bi i sam sebe prekinuo da mora da se pojavi po milioniti put uzivo...
S druge strane koliko biste voleli da se pojave u emisiji nekoj na Informeru ili pinku - puj puj puj - kako izgovorih ovo

Iskreno bih volela da Pavle izbaci jos neki vlog sa Evrosonga

Vidim da je i Alagic zakljucao profil na Instagramu. Do prije neki dan je bio otkljucan, gledao sam da nije sta objavljivao na profilu vezano za Evroviziju.

Elem, saglasan sa poentom i namjerom Vesne Dedic ali ne volim ni kada se u nekoj najboljoj namjeri na opstu temu sad vec prosirila ta prica kako je Crna Gora ispala zbog nedostatka glasova Srbije, a sto je Vesna ovde rekla.
Nije prva, niti joj je to bio prioritet ali kazem cisto tacnosti radi. Bas me tangira to, kao i ono sto ljudi po mrezama ponavljaju kao papagaji da je Srbija prosle godine ili Teya Fora dobile 0 od hrvatskog zirija. I onda kad demantuje neko u komentaru, taj koji je to napisao niti se ispravi niti ne izbrise komentar. 5 puta ponovljena laz postane istina.

Drugo, naravno da je Tamara zasluzila nekoliko poena vise od zirija Srbije, sad koliko to je individualno misljenje svakoga, ali 1 je zaista nekorektno i ruzno.
Zasluzila je vise makar joj to bili jedini poeni.

Vidim da je i Alagic zakljucao profil na Instagramu. Do prije neki dan je bio otkljucan, gledao sam da nije sta objavljivao na profilu vezano za Evroviziju.

Elem, saglasan sa poentom i namjerom Vesne Dedic ali ne volim ni kada se u nekoj najboljoj namjeri na opstu temu sad vec prosirila ta prica kako je Crna Gora ispala zbog nedostatka glasova Srbije, a sto je Vesna ovde rekla.
Nije prva, niti joj je to bio prioritet ali kazem cisto tacnosti radi. Bas me tangira to, kao i ono sto ljudi po mrezama ponavljaju kao papagaji da je Srbija prosle godine ili Teya Fora dobile 0 od hrvatskog zirija. I onda kad demantuje neko u komentaru, taj koji je to napisao niti se ispravi niti ne izbrise komentar. 5 puta ponovljena laz postane istina.

Drugo, naravno da je Tamara zasluzila nekoliko poena vise od zirija Srbije, sad koliko to je individualno misljenje svakoga, ali 1 je zaista nekorektno i ruzno.
Zasluzila je vise makar joj to bili jedini poeni.
CG je zaslužila barem 5-6, prvenstveno zbog Borisa.

Pa finale ne bi videla sa tih 5-6 poena. Odgovaralo joj je samo 22 ili 24 ukupno od nas i Hrvata. I tu je kraj priče. Ako analiziraju rezultate, prvo treba da krenu od toga gde su propusti njihove delegacije, a ne da im glavni fokus bude na poenima suseda.

rs Srbija 2026: LAVINA - Kraj mene
Back