Ramonda
Ekspert
Kakve veze vi ,,zeleni svemici" imate sa Hrvatskom? Da vam nije tu sleteo vaš svemirski brod?Valter brani Sarajevo, Europa osvjecuje Hrvatice![]()
Kakve veze vi ,,zeleni svemici" imate sa Hrvatskom? Da vam nije tu sleteo vaš svemirski brod?Valter brani Sarajevo, Europa osvjecuje Hrvatice![]()
Nisam nikada verovala da postoje privilegovani i suprotno, čak i u ranijim slučajevima kod naših predstavnika sam pripisivala greške nastupanja pre neprofesijonalnosti pristupa naše delegacije ali nakon ovog intervjua je postalo stvarno jasno da neprofesijonalnost i elitizam leži u potpunosti na drugoj strani!Ono što sam ja zaključio iz ovog intervjua je da dođe jedna Srbija (a verovatno još mnoge države) sa rediteljem i traži neke stvari i onu kažu ne može, ali zato ako neka država koja ima reputaciju ili unajmi neko popularno i skupo ime da im radi nastup tada može close up kadar i sva tri minuta i ne mora da se prikazuje grandiozna bina i arena.
Pa prekinut prenos da se zahvali na 8 poena od azerbejdanskog zirija.
CG je zaslužila barem 5-6, prvenstveno zbog Borisa.Vidim da je i Alagic zakljucao profil na Instagramu. Do prije neki dan je bio otkljucan, gledao sam da nije sta objavljivao na profilu vezano za Evroviziju.
Elem, saglasan sa poentom i namjerom Vesne Dedic ali ne volim ni kada se u nekoj najboljoj namjeri na opstu temu sad vec prosirila ta prica kako je Crna Gora ispala zbog nedostatka glasova Srbije, a sto je Vesna ovde rekla.
Nije prva, niti joj je to bio prioritet ali kazem cisto tacnosti radi. Bas me tangira to, kao i ono sto ljudi po mrezama ponavljaju kao papagaji da je Srbija prosle godine ili Teya Fora dobile 0 od hrvatskog zirija. I onda kad demantuje neko u komentaru, taj koji je to napisao niti se ispravi niti ne izbrise komentar. 5 puta ponovljena laz postane istina.
Drugo, naravno da je Tamara zasluzila nekoliko poena vise od zirija Srbije, sad koliko to je individualno misljenje svakoga, ali 1 je zaista nekorektno i ruzno.
Zasluzila je vise makar joj to bili jedini poeni.