rs Srbija 2026: LAVINA - Kraj mene

Meni su ova dvojica iritantna do granice negledljivosti. Pritom, da li je iko očekivao da će oni dati pozitivan komentar bilo čemu što nije milion puta viđeni, izlizani i prežvakani pa ispljunuti girl bop? Smešno što se njima, pa i većini ostalih jutjubera uopšte daje toliki značaj na forumu generalno. Ok je podeliti neke reakcije, ali malo se ide i u preterivanje.

Predlog:
Ajde da se dogovorimo i video reakcije tjubera (loše, dobre, smešne) prebacujemo na temu Pze26*
Ovo je ipak nekako svetlo mesto. Pa da ga takvim I održimo.
*Izvinjavam se, i ja sam onaj post ovde okačila.

Ovo je reakcija na ESC učesnika tako da ove nove reakcije više ovde stoje. Onu temu treba ostaviti samo za neke reakcije na sam PZE ako bude nekih novih informacija.

Pa nije baš... Ja sam video i onu Nosh (Britanka Jermenskog porekla), ona je već standardni komentator.

Sad tek pogledah, nije ni ona baš oduševljena. Nju inače već par godina i ne gledam pa mi ne iskače.

Pa nije baš... Ja sam video i onu Nosh (Britanka Jermenskog porekla), ona je već standardni komentator.
Koliko je do pre par god bilo dobrih komentatora iz sveta muzike i ljudi koji su bili pasionirani višegodišnji ljubitelji ESC-a.
Ovo sad, baš tuga.

Back