Jules
Iskusan član
https://www.insaneblog.net/2026/03/lavina-to-represent-serbia-at.html?m=1
Evo još jedana metal stranica spominje Lavinu
Evo još jedana metal stranica spominje Lavinu
Možda u političkim krugovima. Prosečnim Evropljanima se baš je*e za nas u tom smislu, ako imamo dobru pesmu glasaće, ako nemamo neće. Da je tako, Konstrakta sigurno ne bi imala 200 plus poena publike.Srbija danas u najvećem delu Evrope uživa status koji su svojevremeno uživali Belorusija, Turska i Rusija. Dobro, delimo taj status sa bratskim nam Azerbejdžanom. I sve zahvaljujući ovoj diktatorsko-apsolutističkoj vučićevskoj demagogiji.
Prosečan Evropljanin vidi Srbiju na isti način kao što mi vidimo Iran, Severnu Koreju i slične diktature. I to je tako. Taman da pošaljemo Lejdi Gagu u ovim okolnostima bi opet bili na dnu.
Da. Ljudi ne razmisljaju o nama generalno jer smo sitna riba i nebitni smo za svetsku politiku.Možda u političkim krugovima. Prosečnim Evropljanima se baš je*e za nas u tom smislu, ako imamo dobru pesmu glasaće, ako nemamo neće. Da je tako, Konstrakta sigurno ne bi imala 200 plus poena publike.
Koje su to Ruske pesme koje su bile mnogo bolje od Believe,a nisu pobedile zbog politike?Utiče sve. Recimo Rusija je trebala da pobedi jedno 3-4 puta ali su je sjebali zbog politike. Ljudi (a tu mislim i na žiri) se ustežu od glasanja za države o kojima loše misle. Na kraju Rusi pobedili sa jednom od gorih pesama a neke koje su zaslužile pobedu pukle zbog politike.
Nisam siguran, jer imas top of mind misljenje o svakoj zemlji i ne moras da se mnogo udubljujes u isto, samo ti stoji negde u glavi.Možda u političkim krugovima. Prosečnim Evropljanima se baš je*e za nas u tom smislu, ako imamo dobru pesmu glasaće, ako nemamo neće. Da je tako, Konstrakta sigurno ne bi imala 200 plus poena publike.
Polina tesko da je imala sanse pored Svedske ili Italije.Obe pesme Sergeja Lazarova, Gagarina, bilo ih je još u vrhu ali ove tri su bile odlične, a Sergej je imao i fenomenalne stagininge.
To što je Rusija nekoliko puta bila druga ili nadomak pobede ne znači i da je trebalo da pobedi. A što se tiče lošeg mišljenja prema Rusiji, mogla bi Rusija sama da se zamisli kako je do toga dovela i kako bi mogla to da promeniUtiče sve. Recimo Rusija je trebala da pobedi jedno 3-4 puta ali su je sjebali zbog politike. Ljudi (a tu mislim i na žiri) se ustežu od glasanja za države o kojima loše misle. Na kraju Rusi pobedili sa jednom od gorih pesama a neke koje su zaslužile pobedu pukle zbog politike.
Meni i dalje nije najbolja pesma sa festivalaIma li neko sa foruma da ne voli ovu pesmu? Bas gledam, sve pozitiva na sve straneali momci su zasluzili, ne mogu da verujem da samo 4 godine nakon Konstrakte neko mi bude toliko drag