rs Srbija 2026: LAVINA - Kraj mene

Servis gradjana 😂

Dobro, povela se prica, ne znam u cemu je problem. Nikom nije naškodjeno, ovde niko nije uvredjen, stavise ljudi su se zabavljali malo. Je l to problematicno?

Svake godine ista prica sa tobom. I kad ti napisem nesto ovako otvoreno, mnogi ovde spamuju jedne te iste poruke bez poente pa se ne prozivaju. Mnogi vredjaju. Dva ucesnika PZEa su koristili platformu foruma radi sopstvene promocije. Ali bicu problem opet ja, jer ne cutim, a nekim random povodom, jer mora neki povod...

Ok. 😘🧽

Molim 😂😂😂 Ju juuuuu....

Prenosio sam samo komentare sa zvanicnog klipa yt kanala? Nisam ja napravio na rijaliti ☺️ sve je crno na belo pisano, ne na nekoj random fandom stranici, ne ispod nekog random klipa nego na zvanicnom youtube kanalu, tako da je to na neki nacin put ka Evroviziji. Jesam li ja organizovao botovanje? Je l treba da ćutimo i da se pravimo da ne postoji?

To sto ih ismevam moja je stvar, a ti bi kao istaknuti Ogae clan mesto ovde mene da opominjes, stupis u kontakt sa RTSom i prijavis nasilnicko ponasanje, i organizovano degradiranje naseg ucesnika. A oni dalje da postupe es EBUom. Ili skrstenih ruku da pustimo ovako nek radi ko sta hoce, neka spamuju kanal.

Ili je problem slika lika sa SNS majcom a to je nekom strogo zabranjeno ovde?

Mir u svetu, Lavina do pobede 🙏🤘
Nepotrebno širiš temu na aspekte koje su budalaština.
I time spamuješ kao i oni.

U zamenu evo ti jedna fina pesma o ljubavi

O tome ćemo u junu, kad sve prođe, i ljubav dođe...

Put ka promeni počinje dubokim razumevanjem sebe.

ljubav-navika-panika-talking.gif

Što se mene tiče mogu da nas izbace sa svih kladionica, topova i reakcija, ja sasvim mirno i spokojno čekam maj.

Posle PzE traume prošle godine, nisam ni mogao da pretpostavim da ću odmah naredne sezone ponovo biti super investiran da pratim našeg predstavnika.

Jako me zanima kako će osmisliti/preneti nastup. Tu mi je možda malo RTS i dalje upitan (gle čuda), ali opet sam i opušten jer je očigledno da momci znaju šta hoće a šta ne i ne deluje mi da će im neko bilo šta nametnuti, a da to nije deo njihove vizije kako sve treba da izgleda.

Bas me zanima da smo npr 5. na kladionici da li bi i onda bila prica da trenutna pozicija nema znacaj.
Tako je.Ja znam da ce momci biti u top 15 bez obzira,ali slazem se da kad je dobro bilo bi lozenje ovako nebitno skroz.A pozicija u godini goroj nego kad je Princ bio,gora po Srbiju, iako su momci svima na listama top 15 uglavnom🤔

Bukvalno neviđeno mnogo smara priča o kladionicama. Ako ćete da nastavite da paranoišete i paničarite, bio bi red da se to malo smanji, pošto mogu vam reći da ne prija (rekla bih većini ovde), svakodnevno da čita neke izlive anksioznosti i negative.

Da imamo pesmu za pobedu, nemamo. Da smo izabrali najbolje iz ponude jesmo. Evrovizija je izuzetno subjektivno takmičenje. Plasman tamo nije uvek garancija kvaliteta. Pogotovo ne sada kada ćemo po ko zna koji put svedočiti top 10 plasmanima Izraela i Ukrajine. Posle dugo godina imamo zanimljive predstavnike. Meni dovoljno da budem zadovoljna, vi kako hoćete.

Back