Lignjoslav
Ekspert
Sto volim da vidim kako se medjusobno druze. 

Meni je ovako izgledala publika u Bazelu prošle godine, kao da su platili random ljudima da budu na parteruPublika odavno vise nije bitna generalno i na ESCu, spontanosti sto se publike tice apsolutno ne postoji. Tako da kao da placenici ispunjavaju arenu.
Ali jaja u kutiji od sladoleda
Prestala sam da gledam kad sam skontala da ja i Akylas imamo isti pepito sako
Jedva čekam da ESC dođe na Balkan da vide ovi zapadnjaci šta je hajp i šta je publika. Najviše šanse za sada čini mi se ima Grčka, oni se u poslednje vreme dobro kotiraju, možda padne uskoro pobeda. Kako kod nas grme košarkaške i fudbalske utakmice, to bi bio spektakl.Meni je ovako izgledala publika u Bazelu prošle godine, kao da su platili random ljudima da budu na parteru
Prave lovu kako im padne na pamet! Niko ne može da donese svoju zastavu.Potrebni sertifikati za zastave, znači hit.
A ja da joj dam neki bodA šta oni, ne farbaju jaja?
Joj, ova iz Australije mi bila ovde najpristupačnija i najfinija, sad moram da joj povećam ocenu.
Meni prosle godine na Gunsima u Becu, nisu izasli na bisMeni je ovako izgledala publika u Bazelu prošle godine, kao da su platili random ljudima da budu na parteru
Ma kupiš u njihovom shopu da te ne boli glava i eto njima parica i od prodaje (ne)zapaljivih zastava...Prave lovu kako im padne na pamet! Niko ne može da donese svoju zastavu.
Sertifikat da ne može da se zapali? Ma važi!
(dobro znamo da su sve any way made in China, kao i onomad pcr maske)
Zato stranci, npr Bugari, Rumuni, ovi iz okolnih zemalja, ne bi išli na Gunse u Beču, nego na Gunse u Beogradu. Npr na Ramštajnu ja kupila kartu odmah prvi dan, a rasprodalo se sve drugi. I u publici sam retko naletala na srpski jezik. Iako neko može reći, to je zato što smo bliži, jefitniji, al nije samo to.Meni prosle godine na Gunsima u Becu, nisu izasli na bis, Axel izasao, video ljude kako odlaze da bi prvi uhvatili metro, okrenuo se i otisao, dok su u Beogradu na bis izasli 2 x, i svirali ukupno dva ipo sata. Jeziva je publika bila u Becu.
Može link?Sad sam odgledala onog EuroGiorgia sa jos nekim likom - bili juce u Amsterdamu i komentarisali nastupe - odusevili se Lavinom i nastupom uzivo (btw. tom liku se inace svidja Lavina dok Giorgiju se ne svidja pesma nikako, ali ponavljam da se odusevio nastupom). Ono sto su iskometarisali dozivljeno s lica mesta je da LJUDI BAS VOLE LAVINU (tako da je to delic koji eto mi nismo videli). Pominjem ovo jer su na taj nacin i komentarisali sinocnji koncert - kako su oni i ljudi u sali reagovali na nastupe