rs Srbija 2026: LAVINA - Kraj mene

Koliko im me legla pesma samo...ko budali šamar! Mnogi su bili u fazonu "Zašto nisu Lordi?" Mislim da im "HRH" ne bi toliko legao prvenstveno zbog hrapavog i grubog glasa koji poseduje Mr.Lordi. Lukin glas je mekaniji. Kao stvoren je za glam metal. Vrv bi im za Lordije trebao i neki kostim da uđu u njega da bi upotpunili Lordi cover jer bez monster kostima to ne bi bilo to. Svaka čast za naše talentovane momke ❤️

Koliko je ovo dobro! Oni su bukvalno prisvojili pesmu. Nepravda bi bila da ne ostvare dobar plasman. Svakim novim potezim dokazuju da zasluzuju da se za njih zna na mnogo visem nivou. Treba da budemo ponosni sto su pod nasom zastavom. 💪
Kad ovako prave ove videe mozete misliti sta nas ceka u maju. Ali puj puj puj 😂

Dobro su odradili pesmu ali to je loš izbor. Te pesme se većina ne seća i to je manje više njihov fah. Trebalo je da uzmu nešto što uopšte nema veze sa rok ili metal i da to obrade u svom fazonu. No dobro neće to mnogo uticati svakako.

Dobro su odradili pesmu ali to je loš izbor. Te pesme se većina ne seća i to je manje više njihov fah. Trebalo je da uzmu nešto što uopšte nema veze sa rok ili metal i da to obrade u svom fazonu. No dobro neće to mnogo uticati svakako.
Slazem se da bi to bila super fora, ali to zahteva bas mnogo vremena i truda, sto sumnjam da oni imaju u ovom trenutku.

Dara je izabrala poznatu pesmu, koja nije njen fah i time je pokazala da može i to. Skrenula je pažnju na sebe a ljudi će je slušati zato što je ta pesma popularna i dan danas. To što ne zvuči dobro to je samo nama, ko ne zna Srpski njemu je svejedno da li peva perfektan srpski ili ne. Ta pesma ima odličnu muziku koja je diže klasu više nego što inače vredi. Nije onaj Azer što ju je pravio lud :)

Po meni ova pesma je nešto što treba da te približi fanovima kojima nisi blizak, zato mislim da su trebali da uzmu neku sporiju pesmu i da je prebace u neku rok verziju i otpevaju na svoj način. I naravno da ta pesma bude neki banger ili makar dobro poznata pa da je pogledaju makar im se i ne svidilo šta je Lavina uradila. Ili kao i Dara da pokažu da mogu i druge žanrove da odrade, možda bi uticali i na žiri sa kvalitetnim vokalom.

@FFM

Ljudi su talentovani i oni su to mogli da urade za par dana. Te pesme se svakako nisu pravile sada nego su samo snimljene i objavljene sada, tako da je bilo vremena u ovih mesec i po dana da na par proba to osmisle.

Evo recimo ovaj je sam uradio ovo a mogu misliti šta bi jedan iskusan bend tek mogao da uradi. Ima raznih primera na YT da sad ne kačim.

Back